YILDIRIM DEMİRÖREN'İN PARASININ GİZEMİ!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:26 Mart 2022, Cumartesi

DEMİRÖREN’DEN BAŞKAN VE YÖNETİCİLERE HİBE ŞARTI!

Eski BJK başkanlarından Yıldırırım DEMİRÖREN, 2012 senesi Şubat ayında kulübü adeta arkasına bile bakmadan bırakıp giderken son kez kongre üyelerine aynen şöyle hitap ediyordu; "Herkes borcumu konuşuyor, ben Beşiktaş’a borcumu hibe edeceğim ama tek şartım var. Bundan sonraki başkan ve yöneticiler, Beşiktaş’ın kasasına koydukları her parayı onlar da hibe edecekler…"

HİBE Mİ? ‘HESAP SORMAK’ MI?

Aradan çoookkk uzun yıllar geçti. Bir anda geçmişte 60 MİLYON DOLAR civarına denk gelen, yapılan senetlerde 100 MİLYON TL olarak kayda geçen DEMİRÖREN’in alacağı, mevcut başkan Ahmet Nur ÇEBİ’nin ‘Hesap Sormak Bana Kısmet Oldu…’ açıklaması ile 94 MİLYON BJK’dan tahsil edilmeyeceği böylece resmiyet kazanmış oldu. Ancak ortada mevcut iktidarın ısrarla ‘Bu Hibe Değildir’ açıklaması, bir anda gelinen noktaya BİLİNÇLİ bir gizemin ekilmesine sebep oldu. Tabi ki neden ve sebepler, asla açık-seçik kamuoyuna açıklanmadan!!!

GÖZLER AHMET NUR ÇEBİ VE YÖNETİM KURULUNDA!

Yıldırım DEMİRÖREN’in şartı açık ve net. Ben alacağımı bırakırsam, tüm başkan ve yöneticiler de bırakacak. Ben bu şartı evet diyenini daha duymadım. Hatta Ahmet Nur ÇEBİ’nin Fikret ORMAN yönetimini işaret ederek ‘Bu Kulübün Çayını İçtiniz, Özel Uçaklarına Bindiniz. Giderken Bırakacağınız 100 Bin TL’niz Yok Muydu?’ söylemi daha sıcaklığını koruyor. Demek ki BJK’ya başka bir ‘BAĞIŞ’ söz konusu da değil. Hatta sanki mevcut iktidar ESKİ iktidarın yarısı, dönemin Başkanı ESKİ en güçlü 2. Adamı ve İcra kurulu başkanı değilmiş gibi!!!

ÖNEMLİ NOT: Bırakmam Seni Kampanyasını Referans Gösterenlere Sayfalarca Yazı Yazar, Adnan DALGAKIRAN’la İlgili Destan Yazarım!!!

Yukarıda ki derleme ve bilgilerin ışığında, yüksek müsaadelerinizle belki de aynı Yıldırım DEMİRÖREN gibi BJK’dan çekip gideceğini düşündüğüm Ahmet Nur ÇEBİ ve yönetimine birkaç sorum olacak.

- ‘100 MİLYON TL’den fazla Beşiktaş’a nakit verdim’ açıklaması yapan Başkan ÇEBİ, 94 Milyon TL hazır X Başkandan da tahsil etmişken kendisi de kulübe ‘BAĞIŞ’ yapmayı Düşünür Mü?

- Yönetim kurulu üyelerinizin ALACAKLARINI geri isteme telaşesine düştüğü seçim dönemi stresi yaşadıkları bu dönemde kulübün çayını içtim, uçağına bindim diyerek BJK’ya bir hibe yapmaları söz konusu mu? (Ayrıca Çalışılmış Bir Yazı İle Devamı Gelecek…)

Durum ‘Fikret ORMAN’dan Hesap Soracağım’dan nasıl ve neden ‘Yıldırım DEMİRÖREN’den Hesap Sormak Bana Kısmet Oldu’ya geldi? Sizin ‘Kayıkçılar Kavga Etmeyi’ mi unuttu?

ŞİMDİLİK bu kadar diyerek, perdeyi aralayalım dostlar. Bu Tiyatro’da DRAM’dan KOMEDİ’ye geçmek için biraz zaman lazım.

Hak Edene Saygılarımla
     Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki