Yönetim Çalışmaya Önceden Başlamalıydı!

Ali ECE yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Haziran 2019, Pazartesi

Endüstriyel futbol çağında başarısız geçen bir sezonun sonu beklenmeden bir dahaki sezon başarılı olmak için önceden kadro planlaması yapılır.

Eksik yerlere takviye için Temmuz ayı beklenmez, Mart ayından itibaren takviyeler için çalışılmaya başlanır. Fikret Orman yönetimi, üst üste şampiyon olunan sezonlarda doğrusunu yaparak Mart ayından kadro planlamasına başlamıştı. Bu kez kongre, başkanlık seçiminin de etkisi ile geç kalındı. Şampiyonlar Ligi gelirlerinden mahrum kalınması yüzünden de finansal açıdan eli güçlü değil. Bazı yöneticilerin hâlihazırda istemediği Şenol Güneş’in Milli Takım’a gideceği çoktan belliyken yerine getirilecek hocanın ve Beşiktaş’ın mevcut kadrosunun taleplerine göre çalışmalar daha önce başlamalıydı.

Kollektif Katkıyı...

Şu anda Beşiktaş’ta transfer gündemi maalesef günlük gelişmelere göre belirleniyor. “O giderse, bunu alırız” yaklaşımı finansal darboğazla birleşince transferde eli kolu iyice bağlıyor. Örneğin adı geçen Fouad Bachirou, Malmö’nün Beşiktaş’ı yenmesinde belirleyici rol oynayan bir isim. Atiba’nın yaşı, Medel’in durumu göz önünde bulundurularak Bachirou için daha önceden girişim yapılması daha doğru olurdu. Topla ilişkisi Atiba eksi 1 olan, artı yaş itibarıyla şu andaki Atiba’dan daha dinamik bir oyuncu Bachirou. Tabii Atiba’nın saha içinde genç oyunculara bir abi, bir baba gibi yaptığı olağanüstü kolektif katkıyı hemen adapte olup yapabilir mi, onu zaman gösterir.

Caner, Umut’un Önünde.

Sol bek için yazılan Umut Meraş’a gelirsek: Abdullah Avcı genellikle bekler konusunda nokta atışı yapabilen bir isim. Umut Meraş’ın savunması son 6 aydaki Caner’in savunmasından daha iyi. Lakin ofansif açıdan Caner, Umut Meraş’ın önünde. Tabii ki Umut Meraş’ın Bursaspor’un geçirdiği zor sezonda Süper Lig’deki ilk yılını oynadığını ve önünde, yanında daha iyi oyuncularla daha iyi oynayabilme ihtimali olduğunu da hesaba katalım.

Fanatik

Etiketler: Ali Ece   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki