Yüksekten Uçan Kartallar!

İspanyol gazetesi, Şampiyonlar Ligi’nde üçte üç yapan Beşiktaş’ı vatandaşı Fabri’nin gözüyle değerlendirdi...
Haberin yayılanma tarihi:30 Ekim 2017, Pazartesi

Marca, habere tam sayfa ayırırken, "Yüksekten uçan Kartallar" manşetini attı.

Grupta ilk 3 maçımızı kazanmak doğrusu bizim de aklımızdan geçmiyordu ama elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı biliyordum" diyen Fabri, sözlerine şöyle devam etti:

"Hedefimiz kalan üç maçta grubu lider bitirip, son 16 turuna kalmak. Porto deplasmanında en iyi futbolumuzu oynadık. Leipzig maçının ilk yarısında harikaydık ve Monaco deplasmanında sahaya karakter koyup kazandık. Negredo, Pepe ve Medel ile Beşiktaş'ın kadro kalitesinin arttığını vurgulayan İspanyol kaleci, "Pepe sahada nerede durmasını bilen çok tecrübeli bir stoper. Onunla oynamak benim için büyük şans" ifadelerini kullandı.

Fabri'nin gözünden Beşiktaş'ın 4 yıldızı:

CENK TAM BİR SAVAŞÇI

Cenk Tosun'u iyi santrfor yapan sadece attığı goller değil. O tam bir savaşçı, genç ve sürekli başarıya aç. İki ayağını da çok iyi kullanıyor.

BABEL'E ŞİMŞEK DİYORUM

Ryan'a (Babel) ben, "Şimşek" diyorum. O bizim takım için çok önemli bir silah. Çok çabuk süratleniyor ve rakibini çalımladıktan sonra ayağından füzeler çıkıyor…

HARİKA SOL AYAK TALİSCA

Talisca'nın harika bir sol ayağı var. O tam bir 10 numara. Bence iki hat arasında gezinmesini çok iyi biliyor ve son pasları her zaman çok kaliteli.

Q7'NİN YETENEKLERİ EŞSİZ

Portekizli yıldız Quaresma'nın eşsiz bir futbol yeteneği var. Futbol kariyerim boyunca bire birde rakibi karşısında ondan daha iyi ve daha yetenekli futbolcuyla oynamadım. Onunla aynı takımda olmak büyük bir şans.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki