Zaferin Şifresi Talisca & Q7

Beşiktaş Teknik Direktörü, Bursa önünde Talisca ve Quaresma’ya özel görev verdi.
Haberin yayılanma tarihi:02 Şubat 2018, Cuma

2 futbolcu ev sahibi ekibin savunmasını yıpratacak. Şenol Güneş cezalı Babel’in yerine de sol kanada Caner Erkin’i düşünüyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursaspor'u devirme planını belirledi. Tecrübeli hoca bugünkü karşılaşmada takımın en önemli silahı olarak gördüğü Talisca ve Quaresma'ya özel görev verdi. 2 futbolcu evsahibi ekibin savunmasını yapratacak. Portekizli yıldız sağ kanattan yapacağı ortalarla Talisca ve Negredo'ya pozisyonlar hazırlayacak. Talisca ise ölü topların dışında Negredo'ya yakın oynatılarak takımın adeta ikinci forveti olarak oynayacak.

LOVE DA ŞANS BULACAK

Cezalı Ryan Babel'in yerine Caner Erkin'i sol kanatta oynatacak olan Şenol Güneş tecrübeli oyuncunun yapacağı bindirmelere güveniyor. Vagner Love'u maçın gidişatına göre oyuna sokmayı düşünen tecrübeli hoca Brezilyalı yıldızı bu maçta son yarım saatte oynatmayı planlıyor. Şenol Güneş maça ayrıca Medel'le

KARTAL 3'TE 3 PEŞİNDE

Ligin 2. yarısına Antalyaspor ve Kasımpaşa galibiyetleriyle başlayan Beşiktaş bugün deplasmanda Bursaspor'un konuğu olacak. Büyükşehir Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak olan maçı Halil Umut Meler yönetecek. Beşiktaş'ta sarı kart cezalısı Babel ile sakatlığı bulunan Tosic ve Atiba kadroya alınmadı.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki