Zorluklarla Savaşarak Büyüdüm!

Taraftarların istifaya çağırdığı Şenol Güneş’in en büyük moral kaynağı, “Sonuna kadar yanındayım” diyen Başkan Fikret Orman’ın tavrı. Güneş, bu zor şartlara rağmen Beşiktaş’ta ligde en iyi dereceyi kazandırmak için mücadele edecek...
Haberin yayılanma tarihi:12 Mart 2019, Salı

Konyaspor maçının ardından Beşiktaş’ta moraller yerinde. Teknik Direktör Şenol Güneş de gelen 3 puan nedeniyle taraftarların tepkisini fazla kafasına takmıyor.

Camianın bir bölümü de bu tepkilerin doğal olmadığı düşüncesinde. Beşiktaş taraftarının takıma 2 şampiyonluk kazandırmış Şenol Güneş’e ismiyle hitap ederek, “Güneş İstifa” diye bağırmasının bazı grupların telkinleriyle olduğu iddiaları da var. Şenol Güneş ise bu dönemde Başkan Fikret Orman’ın tavrını her şeyden çok önemsiyor. Güneş, “Sonuna kadar yanındayım. Görevini bitirene kadar kalmalısın” diyen Orman’ın güvenini boşa çıkartmak istemiyor. 

HER YERDE YAŞADIM 

Kendi memleketi Trabzon’da görev yaptığı dönemlerde de zaman zaman benzer tepkilere maruz kalan Güneş, bu yaşadıklarının bir ‘Kader’ olduğu görüşünde. 2002’de Dünya Kupası’na giderken de benzer şartlarla karşılaştığını hatırlatan Güneş, “Ben bu zorluklarla mücadele ederek büyüdüm. Pes etmek asla aklımın ucundan bile geçmez. Dış etkenlerden bağımsız olarak işimizi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz” kararlılığında. 

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki