ZORUNLU AYRILIK!

Gelecek sezon takım bütçesini aşağılara çekmeye hazırlanan Beşiktaş'ta takımın en çok kazanan ismi konumunda olan Domagoj Vida'nın satışına zorunlu yeşil ışık yakıldı.
Haberin yayılanma tarihi:28 Mayıs 2020, Perşembe

Beşiktaş'ta Yeni Sezonun Planlamasına Dair Sıcak Gelişmeler Yaşanmaya Devam Ediyor

Gelecek sezon maaş bütçesinde büyük bir azalmaya gitmeye hazırlanan siyah-beyazlılarda, 3.5 Milyon Euroyu bulan maaşıyla takımın en fazla kazanan isimlerinin başında gelen Domagoj Vida'ya ayrılık yolu gözüktü. Hırvat stoperin teklif gelmesi halinde satılmasına onay veren Beşiktaş yönetimi böylece hem yüksek maliyetten kurtulmayı hem de bonservis geliri elde etmeyi hedefliyor.

TEKLİF GELMEZSE FESİH GÜNDEMDE

Vida'ya teklif gelmemesi halinde masadaki diğer ihtimal ise zorunlu fesih. Tecrübeli stoperin takımda kalması için maaşında büyük bir indirim yapması gerekirken bunun gerçekleşme olasılığı oldukça düşük görünüyor. Böyle bir durumda son çare olarak Vida ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılması gündeme gelebilir.

BONSERVİSSİZ GELMİŞTİ

Beşiktaş'a 2018-2018 sezonunun başında gelen Vida, Dinamo Kiev'le sözleşmesinin bitmesinin ardından bonservis bedeli ödenmeden takıma katılmıştı. Hırvatistan Milli Takımının da değişmez isimlerinden olan 31 yaşındaki futbolcu, ülkesiyle 2018 Dünya Kupasında final oynama başarısı göstermişti. Vida, geldiği günden bu yana teknik direktörler Şenol Güneş, Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın'ın değişmezi oldu. 

Habertürk

Etiketler: Vida   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki