10 MADDE DE BEŞİKTAŞ!

Beşiktaş'a imza attığı gün "Güneş gelince yıldızlar pek görünmüyor. Güneşin kıymetini bilelim" diyen Şenol Güneş, 6 ay içerisinde takımın çehresini değiştirmekle kalmadı, lig yarışına da heyecan getirdi...
Haberin yayılanma tarihi:02 Mayıs 2023, Salı

1-UNUTULANLARI HATIRLADI

Kendisinden önce forma şansı bulamayan kaleci Mert Günok ile hamle oyuncusu konumuna düşürülen Cenk Tosun'un küllerinden doğmasını sağladı. Dele Alli'nin yedeği durumuna gelen Gedson Fernandes'i 11'e döndürdü.

2-SERİ ALIŞKANLIK OLDU

Valerien'le üst üste 3 galibiyet serisi bulunmazken, Güneş iki kez 5'er maçlık seri yakaladı. Son 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik alırken hiç mağlup olmadı.

3-SAVUNMAYI GÜÇLENDİRDİ

Aara transferde 5 takviye yapan Şenol Güneş, sıkıntılı gördüğü savunma hattına Colley ve Onur'u aldırıp, rekabeti artırdı. Bu, Saiss ve Rosier'in performanslarını yükseltmesini sağladı. Gelinen noktada ligin en az gol yiyen ikinci takımı oldu.

4-HÜCUM HATTINI COŞTURDU

Ismael döneminde ligde 1 golü olan Cenk, Güneş'in hocalığında 11 gol, 3 asiste ulaştı. Suudi Arabistan'dan formsuz gelen Aboubakar da son 8 maçta 8 gol attı. Redmond, yeni hocasıyla 5 gol, 5 asiste ulaştı ve kariyer rekorunu egale etti.

5-HERKESE FORMA ŞANSI VERDİ

Tecrübeli hoca, kadrosundaki gençler de dahil olmak üzere A'dan Z'ye tüm oyuncularına forma şansı verdi. Forma adaleti getirdi, futbolcuların güvenini kazandı.

6-MESAJLARI ADRESE ULAŞTI

Güneş, performansını yeterli bulmadığı oyuncularına yaptığı açıklamalarla mesaj verdi. Masuaku, Saiss, Rosier, Gedson ve Redmond, hocanın uyarılarına çalışıp performans göstererek yanıt verdi.

7-KADRODA İSTİKRAR OLUŞTU

Deneyimli hoca sürekli değişen 11'i ara transfer sonrası yaptığı kadro mühendisliği ile rayına oturttu. Sadece Beşiktaşlılar değil herkes Siyah-Beyazlıların 11'ini ezberledi. İstikrar oyuna yansıdı.

8-SAHADA GÜÇ GÖSTERİSİ

Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 1-0 gerideyken 10 kişiyle 4-2 mağlup eden Beşiktaş'ta Güneş'in değişiklikleri ve taktiği maça damga vurmuştu. Galatasaray'ı da geriden gelerek 3-1 mağlup eden Şenol Güneş, en güçlü rakipleri karşısında güç gösterisi yaptı.

9-CAMİAYI HAVAYA SOKTU

Şenol Güneş hem saha içi hem de saha dışında önemli mesajlar verdi. Alınan sonuçlarla Beşiktaş'ta büyük bir kenetlenme oluştu. Sonuçlar ile söylemler, camianın havasını değiştirdi ve saha dışında da birliği sağladı. Başarı geldikçe herkes tek yürek oldu.

10-TRİBÜNLERİ YENIDEN DOLDURDU

Ismael dönemindeki oyun ve sonuçlar taraftarları da soğutmuş, bazı maçlarda tribünlerde 20 bin civarı futbolsever yer almıştı. Şenol Güneş'le alınan seri galibiyetler, Vodafone Park'ta havayı değiştirdi. Tribünler tıklım tıklım dolmaya başladı.

Sabah 

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki