1.7 Milyon Beşiktaş'a

Olcay'a sadece 200 bin euro bonservis ödeyen Trabzonspor, Ekici'nin de sözünü verdi. Ekici gitmezse Bordo-Mavililer, Beşiktaş'a karşı 1 milyon 750 bin euroluk sözlü taahhütte bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:16 Ocak 2017, Pazartesi

Mehmet Ekici krizi ve Olcay Şahan'ın 200 bin euroluk bonservis bedeli karşılığı Trabzonspor'a gitmesinin perde arkasındaki olaylar aydınlanmaya başladı. Bu süreçte Beşiktaş ile Trabzonspor yönetimleri arasında yapılan iyi niyet anlaşmaları, Ekici'nin F.Bahçe'den başka kulüpte oynamak istememesi üzerine tehlikeye girdi. Gelişmeler ise şu şekilde yaşandı: Mehmet Ekici, F.Bahçe ile anlaştı ve kendi açısından bir sorun yok. Beşiktaş cephesi de bu konuda rahat. Çünkü Olcay Şahan anlaşması yapılırken, başkanlar Muharrem Usta ile Fikret Orman arasında bir de sözlü taahhütte bulunuldu. 

GEÇERSİZ 

Bu anlaşmaya göre Trabzonspor, Ekici'yi Beşiktaş'a gitmeye ikna edecek. Karşılığında sezon sonunda Veli Kavlak veya Ömer Şişmanoğlu'ndan biri daha Karadeniz ekibinin formasını giyecek. Yazılı olmayan, iyi niyet anlaşmasına göre, bu taahhütler yerine getirilmezse Trabzonspor, Beşiktaş'a 1 milyon 750 bin euro daha ödeme yapacak. Fakat Ekici hiçbir kulübe gitmeyip, Trabzon'da kalmak için sözleşme uzatmayı kabul ederse anlaşma geçersiz sayılacak. Bu ödeme oyuncunun üçüncü bir kulübe gitmesi halinde yapılacak. Eğer Ekici, F.Bahçe'den vazgeçip, Beşiktaş'a imza atarsa, sezon sonuna kadar Trabzonspor forması giymeye devam edecek.

ZARARI OLACAK

Trabzonspor ise sözleşme imzalamadan 6 ay daha Mehmet'i elinde tutmak istemiyor. Çünkü sezon sonunda Beşiktaş'a gitmeye ikna edemeyeceği için şimdiden göndermeye çalışıyor. Böylece 1.750 milyon eurodan kurtulmuş olacak.


Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki