18 GÜNDE 5 MAÇ!

15 Ocak’tan itibaren yoğun bir programa girecek olan Kartal, 18 gün içinde 3’ü lig, 2’si kupa 5 maça çıkacak...
Haberin yayılanma tarihi:04 Ocak 2020, Cumartesi

Beşiktaş'ı Ocak Ayının İkinci Yarısında Yoğun Bir Program Bekliyor

Siyah-Beyazlılar 15 Ocak'tan itibaren 1 Şubat'a kadar 18 gün içerisinde 3'ü Süper Lig, 2'si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 5 resmi maça çıkacak.

YOĞUN TEMPO

Beşiktaş ilk olarak 15 Ocak çarşamba günü Erzurum deplasmanına gittikten sonra, 19 Ocak Pazar günü Süper Lig'de Sivasspor'u ağırlayacak. Üç gün sonra 22 Ocak Çarşamba günü kupa rövanşında Erzurumspor'u konuk edecek olan Siyah-Beyazlılar, bu maçtan 4 gün sonra da Süper Lig'de 26 Ocak Pazar günü İzmir deplasmanında Göztepe ile karşılayacak. Kara Kartal'ın 18 gün içinde yapacağı 5'inci maç ise 1 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile olacak.

ANTALYA KAMPI BAŞLADI

Beşiktaş, devre arası kamp çalışmaları için Antalya'ya gitti. Kartal hazırlıklarını 10 Ocak Cuma gününe kadar burada yapacak. Beşiktaş, kampta Macaristan ekibi M. Zsory ile 8 Ocak'ta, Altınordu ile de 10 Ocak'ta hazırlık maçı yapacak.

KOMBİNE KARTLARA İLGİ DÜŞÜK

Beşiktaş'ta satışa çıkan ikinci yarı kombineleri beklenen ilgiyi göremedi. İlk üç gün içerisinde satılan kombine sayısının 143 olduğu belirtildi. Yönetim, 2. yarı için satışa çıkarttığı kombine biletlerinin fiyatları 650 TL ile 2000 TL arasında değişiyor.

Fotomaç

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki