2016 Model Kartallar Ne Düşünüyor?

Talisca: Yeni bir sayfa açıyorum. Çok mutluyum. Beşiktaş'ın başarısı için tüm kulvarlarda arkadaşlarımla beraber elimden geleni yapacağım.
Haberin yayılanma tarihi:03 Eylül 2016, Cumartesi

Utku: Herkese yorumları için teşekkür ederim. Beşiktaş Kulübü için elimden geleni yapacağım. Rasim hocama da düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederim.


Oğuzhan: Küçüklüğümden bu yana Beşiktaş'lıyım. Şampiyon takıma geldim. Takıma girmek çok zor olacak. Öğreneceğim daha çok şeyler var.


Gökhan Gönül: Kariyerimde başka takımlarda kendimi gösterdim ama benim kalbimde hep Beşiktaş da vardı. Bu büyük kulüp için elimden geleni yapacağım.


Caner: Ben şu an Beşiktaş'ta oynuyorum ve profesyonel bir oyuncuyum. Beşiktaş taraftarı çok sahiplendi beni. Burada olmaktan çok mutluyum.


Fabricio: Özellik olarak, komple bir kaleci olduğuma inanıyorum. Tabii ki mükemmel değilim. Yeteneklerimi yukarıya çekmeye çalışıyorum.


Aboubakar: Kendime bir gol rakamı koymuyorum çünkü bu bir takım sporu. Takımı hedefe götüren katkıyı tüm takım olarak yapmaya çalışacağız. Herhangi bir baskı hissetmiyorum.


Gökhan İnler: Kalbimde hep Beşiktaş vardı Başkan ve Şenol hoca olmasaydı bu transfer olmazdı. Onun için çok mutluyum. Beşiktaş için elimden geleni yapacağım.


Atınç: Burası benim ailem. Geri döndüğüm için çok mutluyum. Geçen yıl yaşayamadığım şampiyonluk duygusunu bu yıl yaşamak isterim..


FotoMaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki