21 günde 6 Maçlık Start Bugün Veriliyor

Milli araya lider giden Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'e bugün Rizespor maçıyla dönüş yapacak. Önlerinde zorlu bir fikstür bulunan Şenol Güneş'in öğrencileri; rakibini kayıpsız geçip Lokomotiv Moskova mücadelesi öncesinde moral depolamak istiyor.
Haberin yayılanma tarihi:18 Ekim 2015, Pazar

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da kupa hedefleyen Siyah- Beyazlılar, 21 gündeki 6 maçlık yoğun tempoya bugün oynayacağı Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla başlayacak.

Zorlu periyotta 4’ü ligde; 2’si UEFA Avrupa Ligi’nde olmak üzere çıkacağı 540 dakikadan en az kayıpla çıkmayı planlayan teknik direktör Şenol Güneş, bugün oynanacak Rize maçı öncesinde öğrencilerine bu konuda uyarılarda bulundu. Yollarına etap etap devam edip her maça ayrı ayrı hazırlanarak zorlu virajı atlatacaklarını söyleyen Güneş, dün Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı toplantıda, “Ligdeki yerimizi görebilme adına üst üste oynayacağımız 4 lig maçı çok önemli. Elbette hem bu 4 mücadeleyi hem de Avrupa Ligi’ndeki Lokomotiv Moskova karşılaşmalarını kayıpsız geçmek isteriz ancak futbolda bazen kayıplar olabiliyor. Büyük dikkatle ve yüksek motivasyonla çıkacağımız bu oyunları en az kayıpla tamamlamalıyız” ifadelerini kullandı.

‘Kazanarak başlayalım’

Milli ara sonrasında bugün oynayacakları Çaykur Rizespor karşılaşmasında alacakları sonucun; önlerindeki zorlu periyottaki diğer maçları etkileyeceğini söyleyen Güneş, “Rakibimiz belki ligde inişli bir çıkış sergileyebilir. Ama onları kesinlikle küçümsememeliyiz. Kazanarak başlayalım ve gelecek hafta Lokomotiv Moskova deplasmanına moralli çıkalım” yorumunda bulundu.

Muhtemel 11'ler;

BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosiç, Gökhan, Atiba, Sosa, Oğuzhan, Olcay(Quaresma), Gomez.

ÇAYKUR RİZESPOR: Itandje, Orhan, Oboabona, Koray, Eren, Robin, Dhurgam İsmael, Makaiadi, Ahmet İlhan, Deniz, Kweuke.

STAT: Başakşehir Fatih Terim

SAAT: 20.00

HAKEM: Alper Ulusoy

Fanatik

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki