3 BÜYÜKLER KATARLI'LARA SATILIR MI?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Katarlı iş adamlarının, Süper Lig kulüplerinden üç büyük takım olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı satın alma durumu ile ilgili konuştu...
Haberin yayılanma tarihi:24 Şubat 2023, Cuma

3 BÜYÜKLER KATAR'A SATILACAK MI?

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türkiye'nin köklü futbol kulüplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın, Katarlılara satılma durumunun gündeme geldiğini, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un ise söz konusu duruma sert tepki gösterdiğini söyledi. Özdağ, Katarlı iş adamlarının, Süper Lig kulüplerinden üç büyük takım olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ı satın alma durumu ile ilgili konuştu.

KENDİ TOPRAKLARININ 2 KAT FAZLASINI TÜRKİYE'DEN SATIN ALDILAR

Bir vatandaşın kendisine “Erdoğan'ın, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı Katarlılara satma durumu var mı?” diye sorduğunu söyleyen Özdağ “Bu konuyu biraz araştırdım. Hakikaten bu konu konuşulmuş. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan sert tepki gelince konu yatışmış” dedi.

Büyük kulüplerin bankalara borcu olduğunu söyleyen Özdağ, “Bu borçları bankalar kulüplerden geri isteyecekler. Bu kulüpler ödemede zorlanacaklar böylece bankalar Katarlılara satış yapacaklar. Kulüplerin yönetimi Katarlılara geçecek. Bununla birlikte son dönemde Katar’ın Türkiye’den almış olduğu toprakların Katar’ın toplam yüz ölçümünün 2 katının olduğunu biliyoruz. Birçok Türk şirketinin Katarlılar tarafından satın alındığını biliyoruz. Özetle böyle bir proje gerçekleşir mi? Seçimlerden önce gerçekleşmez ama seçimlerden sonra bunun gerçekleşmesi çok mümkün” diye konuştu.

Odatv.com 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki