7 OYUNCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR!

Siyah-Beyazlılar’da yeni gelecek yönetimin, hedeflerinden biri de sözleşmesi bitecek olan oyuncuların geleceği konusunda planlama yapmak olacak...
Haberin yayılanma tarihi:30 Kasım 2023, Perşembe

SON KARARI YENİ YÖNETİM VERECEK;

Beşiktaş’ta; Eric Bailly, Gökhan İnler, Rachid Ghezzal, Salih Uçan, Cenk Tosun, Umut Meraş ve Utku Yuvakuran’ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 7 futbolcuyla ilgili olarak ne yapılacağı ise merak konusu.

Aboubakar Rekor Peşinde

Kara Kartal’da Kamerunlu yıldız oyuncu Vincent Aboubakar, Beşiktaş forması ile Avrupa kupalarında 13 gole sahip. Aboubakar, Brugge karşısında 1 gol atması durumunda bu alanda Beşiktaş’ın 14 golle en golcü oyuncusu Oktay Derelioğlu’nu yakalayacak.

Bu sezon Beşiktaş forması ile toplam 19 resmi maça çıkan Vincent Aboubakar, söz konusu maçlarda 11 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Yıldız futbolcu bunun yanında 3 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Avrupa’da 238. Randevu

Beşiktaş, Avrupa kupalarında bugüne kadar 237 kez boy gösterdi. Bu süreçte 90 galibiyet alan Siyah-Beyazlılar, 48 müsabakada berabere kalırken, 99 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Geride kalan müsabakalarda Kartal rakip fileleri 314 kez havalandırırken, kalesinde ise 352 gol gördü.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki