ABOUBAKAR İÇİN FLAŞ KARAR!

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Fernando Santos ile ilk maçına Fatih Karagümrük karşısında çıktı ve sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı..
Haberin yayılanma tarihi:15 Ocak 2024, Pazartesi

.AFRİKA'DA SAKATLANDI;

Siyah-Beyazlılarda Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Jean Onana, Eric Bailly, ve Rachid Ghezzal kadro dışı bırakılmıştı. Ghezzal affedilirken, Jean Onana Marsilya'ya kiralandı. Eric Bailly ise sözleşmesini karşılıklı feshederek Villarreal'in yolunu tuttu.

Kadro dışı bırakılan isimlerden biri olan Aboubakar Afrika Uluslar Kupası için Kamerun Milli Takımı'na gitmişti. Ancak turnuvaya 1 gün kala sakatlanan golcü futbolcunun tedavisine İstanbul'da devam edileceği ve turnuvayı kaçıracağı kaydedildi.

RESMİ TEKLİF YOK!

Teknik Direktör Fernando Santos'un 31 yaşındaki golcüyle ilgili olumlu kanaat içerisinde olduğu öne sürüldü. Portekizli çalıştırıcının Aboubakar İstanbul'a döndükten sonra kendisiyle görüşeceği ve takıma katkıda bulunmasını isteyeceği belirtildi. Yıldız futbolcuyla ilgilenen çok sayıda kulüp olsa da henüz resmi teklifin gelmediği de aktarıldı.

NTV

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki