Aboubakar'a Özel Sözleşme! İşte O Maddeler...

Beşiktaş yönetimi, attığı gollerle takımı şampiyonluk yarışında sırtlayan Vincent Aboubakar'ı gelecek sezon da takımda tutmak için kolları sıvadı...
Haberin yayılanma tarihi:31 Mart 2021, Çarşamba

Siyah-Beyazlılar, Kamerunlu golcü için ilginç bir sözleşme hazırladı. İşte sözleşmenin süresi ve maddeleri.

Beşiktaş yönetimi, performansından memnun kaldığı Vincent Aboubakar'ı kadrosunda tutmak için tüm şartlarını zorlayacak. Yönetici Emre Kocadağ, "Başka hiçbir yerde Beşiktaş'taki kadar mutlu olmadın" diyerek Aboubakar'ı, "Oyuncuyu 3 kuruş fazla para için başka yerlere pazarlama" diyerek menajeri de Pini Zahavi'yi ikna etmeyi başardı. Kocadağ'ın talimatıyla Aboubakar için bir sözleşme örneği hazırlandı.

İşte Kamerunlu'nun yeni sözleşmesinin şartları:

Sözleşme 3 yıllık olacak. (Daha önce 2+1 yıl olarak planlanıyordu.) Buna göre hali hazırda 750 bin euro garanti ücret kazanan Aboubakar'ın garanti rakamı 1.25 Milyon Euro'ya yükseltilecek. (1 milyon euro olarak düşünülen rakam Çebi tarafından 250 bin euro artırıldı.) 750 bin euro'luk puan ve gol bonusları korunacak. Üzerine 500 bin euro'yu geçmeyecek şekilde, şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi bonusları verilecek. Sakatlanıp maçların yüzde 50'sini kaçırması durumunda sözleşmesinin tek taraflı feshedilme hakkı Beşiktaş'ın elinden alınacak. Sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunmayacak. Ancak ayrılmak isterse kendisine yardım sunulacak.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki