Ada'da Yoğun Trafik

Daily Star gazetesi, Orman’ın Londra’ya iner inmez Chelsea ile Loic Remy için masaya oturduğunu öne sürdü. Ardından Manchester’a giderek City’li yetkililere Kompany ve Bony konusunda teklif sunduğu belirtilen başkanın, son olarak United ile Schweinsteiger’in şartlarını görüştüğü yazıldı
Haberin yayılanma tarihi:25 Temmuz 2016, Pazartesi

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'la ilgili İngiltere'den flaş bir iddia ortaya atıldı. Daily Star gazetesi, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yaptığı İngiltere çıkarmasının detaylarını okurlarına duyurdu. Orman'ın Londra'ya iner inmez hemen Chelsea'li yöneticilerle Loic Remy için akşam yemeğinde buluştuğunu yazdı.

İSTİKAMET MANCHESTER 


Ardından Türk ekibinin başkanının Manchester'a geçtiği ve burada City'li yöneticilerle Wilfred Bony ile Vincent Kompany konusunda masaya oturduğu öne sürüldü. Orman'ın son olarak Manchester United'lı yöneticilerle bir araya gelerek Schweinsteiger için anlaşma yolu aradığından bahsedildi. Beşiktaş'ın Bony'nin City'den aldığı rakamı garanti ettiğini bildiren gazete, Kompany konusunda ise City'nin isteksiz olduğunu ama geçen sezon 5 kez sakatlık geçiren ve sezonu neredeyse maç oynamadan bitiren savunmacının satışının avantaj olarak görüldüğünü vurguladı.

BEŞİKTAŞ İDEAL SEÇENEK 


Aynen Kompany gibi dizinden ocak ayında operasyon geçiren ve 13 maç kaçıran Schweinsteiger'in de ManU tarafından istenmediği belirtildi. Haberin yorumunda da City'de forma şansı kalmayan Bony için de Beşiktaş'ın ideal seçenek olduğu iddia edildi.

BİR İDDİA DA MİRROR'DAN 


Öte yandan bir başka İngiliz gazetesi The Mirror, Schweinsteiger'in Jose Mourinho tarafından kadroda düşünülmediği için Alman yıldızın ayrılma kararı aldığını yazdı. Portekizli hoca ile görüşüp Manchester United ile ilişkisini kesmek için izin istediği öne sürülen Schweinsteiger'in Beşiktaş'a daha önce yeşil ışık yaktığı hatırlatılıp transferin mümkün olabileceği belirtildi.


FotoMaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki