Adebayor Sürprizi

Premier Lig’de 15 maçlık Crystal Palace macerası son bulan Emmanuel Adebayor, Kartal’a önerildi.
Haberin yayılanma tarihi:08 Haziran 2016, Çarşamba

Bonservisi elinde bulunan 32 yaşındaki futbolcunun, senelik 2 milyon Euro’luk ücrete Siyah-Beyazlı formayı giyebileceği konuşuluyor.

Yeni sezonda yer alacağı 3 kulvarda da başarı hedefleyen ve natifli bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar’a, Emmanuel Adebayor’un önerildiği ortaya çıktı. Kariyerinde daha önce; Arsenal, Manchester City, Real Madrid ve Tottenham gibi dev ekiplerde görev yapan ancak son dönemde yaşadığı büyük düşüşle dikkat çeken Togolu futbolcuyu bonservisi elinde olarak Kara Kartal’a getirebileceğini söyleyen Kamil Çıra isimli menacerin, yönetimden, “Yetki belgeni getir, konuşalım” cevabını aldığı öğrenildi. Bu gelişme sonrasında belgesini yönetime ileten Çıra’ya, Beşiktaşlı idarecilerin, “Mario Gomez’in durumuna göre dönüş yapacağız” karşılığını verdiği bildirildi.

500 bin Euro da imza parası istiyor

Son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace’ta görev yapan Adebayor, bu takımda çıktığı 15 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. Tecrübeli futbolcunun, sözleşme için yıllık 2 milyon Euro garanti ücret istediği; ek olarak 500 bin Euro da imza parası talep ettiği ifade edildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki