Adem Ljajic'den İyi Para Kazandık!

Torino Başkanı Cairo: Ljajic bizim projemizde yoktu ve Beşiktaş'ta iyi bir iş çıkardı. İyi iş çıkardıktan sonra Beşiktaş bonservisini aldığı için mutluyum."...
Haberin yayılanma tarihi:17 Temmuz 2019, Çarşamba

Torino Başkanı Urbano Cairo geride kalan sezonda kiralık oynadığı Beşiktaş'ın Adem Ljajic için opsiyonu kullanmasından memnun olduğunu açıkladı.

Transfer döneminde önemli satışlar yaptıklarının altını çizen Torino Başkanı, çok para kaybetmediklerini ve iyi para kazandıklarını belirtirken şunları söyledi:

"Şu anda iyi durumdayız. Ljajic bizim projemizde yoktu ve Beşiktaş'ta iyi bir iş çıkardı. İyi bir iş çıkardıktan sonra Beşiktaş onun bonservisini aldığı için mutluyum. Geçen sene bizimle olmayan oyuncuları satmayı başardık." 

Torino, Ljajic'i 2016-17 sezonunun başında Roma'dan 9 Milyon Euro bonservisle satın alırken geçen sezonun başında Beşiktaş'a 1 Milyon 250 Bin Euro'ya kiralamıştı. Sırp futbolcu ligde 27 maça çıkarken 9 gol attı, 12 asist yaptı ve 21 gole direkt katkı sağladı. Bu performansının ardından Beşiktaş 6.5 Milyon Euro'luk opsiyonu kullanarak Adem Ljajic ile 3 yıllık mukavele imzaladı.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki