Adriano'ya Hapis Şoku!

İspanya'da savcılık, Beşiktaşlı Adriano'yu vergi usulsüzlüğüyle suçladı; mali suçlardan dolayı 3 yıl hapis ve 1.7 Milyon Euro para cezası talep etti...
Haberin yayılanma tarihi:04 Nisan 2019, Perşembe

Adriano'nun, İspanya'da Vergi Kaçakçılığıyla Suçlandığı Ortaya Çıktı.

2010-16 yılları arasında Katalan ekibinin formasını giyen tecrübeli futbolcunun bu dönemiyle ilgili ülkenin adli makamlarının, usulsüzlükler tespit ettiği ortaya çıktı.

SAVCILIK BELGELERİNE DAYANDIRILDI

La Vanguardia gazetesi, savcılıktan elde ettiği belgelere dayandırdığı haberinde futbolcunun Barça ile imaj haklarını içeren bir sözleşmesi olduğuna dikkat çekti. Kontrat uyarınca sezon başına 435 ila 594 euro elde ettiği vurgulandı ancak yapılması gereken vergi ödemelerinin yapılmadığı belirtildi.

PORTEKİZ'DEKİ VERGİ AVANTAJI 

Bu rakamın vergi geri dönüşü de bulunması gerektiği ancak Adriano'nun Portekiz'de avantajlı vergi rejiminden yararlandığı bildirildi. Buna göre futbolcu, konuyla ilgili hakları Madeira merkezli bir şirkete transfer olmuş göstererek reklamdan doğan vergi ödemelerinden kaçındı.

DAVA 9 NİSAN'DA GÖRÜLECEK

Konunun davalık olduğu ve bununla ilgili davanın 9 Nisan tarihinde görüleceği belirtildi. Aslında futbolcuya yönelik iki mali suçlama olduğu; bunlardan ilkinde 1 yıl, ikincisinde 2 yıl olmak üzere hapis ve 1 Milyon 100 Bin Euro ve 646 Bin Euroluk para cezaları bulunduğu kaydedildi.

MESSI VE RONALDO HATIRLATMASI

İspanyollar konuyla ilgili yaptıkları değerlendirmede hapis cezası ihtimaline karşın bunun reelde gerçekleşmesinin beklenmediği yorumunu yaptılar. Lionel Messi ve Cristiano için de benzer durumların oluştuğunun altı çizilirken, bu iki futbolcunun hapse girmediğine dikkat çekildi.

Fotomaç

Etiketler: Adriano   BEŞİKTAŞ   www.duydukmı  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki