Adriano'ya Hapis Şoku!

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Adriano, İspanya'da açılan davada vergi kaçırdığı iddiasını kabul etti ve hapis cezası verildi...
Haberin yayılanma tarihi:04 Haziran 2019, Salı

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Adriano, Barcelona'da oynadığı dönem vergi kaçırdığı iddiası ile hakkında açılan dava için İspanya'da ifade vermişti.

2011 yılında 189,419 Euro ve 2012 yılında 456,666 Euro toplamda 646,086 Euro vergi kaçırmak ile suçlanan Brezilyalı yıldız ifade verdiği mahkemede suçlamaları reddetmişti. Kendisini savunan iki avukat ile birlikte yaklaşık 1 saat ifade veren Adriano, Portekiz'e bağlı Madeira Adası'nda bulunan bir şirket üzerinden sahip olduğu imaj hakları ile ilgili bir kazanç sağladığını ama bu kazançın vergisini de ödediğini söyleyip suçlamaları reddetmiş ve beraatini talep etmişti.

Mahkeme, ileri bir tarihte görülmek üzere ertelenmişti.

İspanya'da görülen dava sonunda 34 yaşındaki oyuncu, 14 ay hapis ve 1 milyon euro para cezasıyla karşı karşıya kaldı. Adriano'nun avukatları, hapis cezasının da para cezasına çevrilmesi için görüşmelerini sürdürüyor.

İSPANYA'DA 10 YIL FORMA GİYDİ

Sevilla ve Barcelona formalarıyla 10 yıl İspanya'da top koşturan Adriano için ilk etapta toplamda 3 yıl hapis cezası talep edildi. Brezilyalı oyuncunun yaklaşık olarak 650 bin euro vergi kaçırdığı iddia edilmişti.

VERGİDEN BAŞI DERDE GİREN İLK OYUNCU DEĞİL

Adriano, vergi konusunda İspanya'da başı derde giren ilk futbolcu değil. Daha önce İspanya'da Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Javier Mascherano'ya da benzer cezalar verilmiş bu futbolcular milyonlarca euro ceza ödemişti.

Fotomaç

.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki