Ahmet Akpınar ''Umarım Fikret Orman Sözünde Durur!''

Ahmet Akpınar'dan çarpıcı sözler! 'Başkanın sözünü tutacağını düşünüyorum..'
Haberin yayılanma tarihi:28 Ağustos 2018, Salı

Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve PFDK eski başkan yardımcısı Ahmet Akpınar, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Neden birdenbire tüzük tadilat kongresi ortaya çıktı"

"Başkanın açıklamaları var ama böyle bir açıklama yapılmadıysa biz nereden öğreneceğiz, tüzük tadilat veya başka bir gelişme olduğunu"

"Sadece çoğunluğu sağlamak için orayı dolduracaklar. Başkan burada 'ben istemiyordum ama genel kurul bana bu yetkiyi kullanmak zorundayım' diyebilir. Neden birdenbire tüzük tadilat kongresi ortaya çıktı. Beş senedir onaylanmıyor zaten bu tadilat konusu. Birdenbire olağanüstü seçimli genel kurul yapılıyor bunlar hep soru işaretleri.''

Başkan Açıklamalı!..

Mertcan transferi var detayları açıklanmıyor. Ben açıkcası oyuncunun beyanının ön plana alıyorum. Beşiktaş Trabzonspor para verdi mi? verdiyse ve transfer olmadıysa para geri alındı mı? "

"Başkan enkaz aldım diyor başkan ama 300 milyar liradan 2 katrilyon liraya çıktı bedel eski parayla"

'Maaşlı Başkan Teklifi Olabilir...'

"Zaten kulübü 4-5 kişi yönetiyor. Kulüp taşınmazları zaten ipotekli. Bir anda böyle bir yetkiyi vermesi çok doğru olmaz sanırım. Yönetim kurulunda sayısını azaltmak konu olabilir maaşlı bir başkan teklifi yapılabilir."

"Başkan herhalde sözünde durur. Burada neden bir anda bu karar alındı açıklanmalı. Gerekli açıklamalar yapılmadı umarım BJK TV'de gereken yayınlar yapılır"

"Umarım tüzük tadili konusunda bu noktaya gidilmez"

"Bu talepler ipotek verme hakkı üzerine gidiyor. Başkan böyle bir talebi olmayacağını açıkladı. Umarım başkan sözünde durur. Kulübün gayrimenkullerine el konulabilecek noktaya gelinebilir. Umarım tüzük tadili konusunda bu noktaya gidilmez"

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki