AHMET NUR ÇEBİ 14 AY SONRA BAŞKAN OLMAYA KARAR VERDİ!

Beşiktaş'ta Futbol A.Ş yönetimindeki değişiklikler, 23 Aralık tarihinde resmen hayata geçiyor...
Haberin yayılanma tarihi:11 Aralık 2020, Cuma

Resmi Açıklama Geldi;

“Şirketimizin 01.06.2019 - 31.05.2020 Hesap Dönemi Olağan Genel Kuruluna ilişkin 26.11.2020 tarihinde yayınlanmış olan Genel Kurul Toplantısı Bilgilendirme Dokümanı; Yönetim Kurulu Üye Adayları, Özgeçmişleri ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adaylarının Bağımsızlık Beyanları eklenerek güncellenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerini kullandı ve Futbol A.Ş yeni yönetim kurulu listesini yayınladı.

Başkan Erdal Torunoğulları Yönetim Kurulunda Bile Yok!

Listede Başkan Ahmet Nur Çebi, asbaşkan Emre Kocadağ, Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri Kemal Erdoğan ve Fırat Fidan'ın yanısıra, Adnan Demir ve Celal Aral Yönetim Kurulu Üye Adayı, Özgür Mert Balcı, İbrahim Burak Aslanoğlu ve Kerem Gürel de bağımsız üye adayı olarak bulunuyor. Futbol A.Ş Başkanı Erdal Torunoğulları; Futbol A.Ş'den ayrlarak Beşiktaş JK Derneği Yönetim Kurulu'ndaki görevine geri dönerken, bu değişiklikle Beşiktaş'ın Federasyon ve diğer tüm resmi kurumlardaki temsil yetkisi de Başkan Ahmet Nur Çebi'ye geçecek.

Ekim 2019'da Göreve Başlayan Ahmet Nur Çebi Göreve Geldikten 14 Ay Sonra 23 Aralaık Tarihinden Sonra Resmiyetteki Başkan Olacak

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki