AHMET NUR ÇEBİ OYUNCULARI UYARMIŞ!

Beşiktaş Başkanı, Fenerbahçe galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:05 Nisan 2023, Çarşamba

TAKDİRE DEĞER GALİBİYET

Çebi, Tayyip Talha’nın maçın hemen başında sakatlanması ve Welinton’a 51. dakikada çıkan kırmızı karta rağmen Kadıköy’de 4 gol atarak galip gelmelerinin takdire değer olduğunu aktardı.

''Oyuncularla Konuştum Ve Bir Dizi Uyarıda Bulundum"

Dev derbiden önce Siyah-Beyazlı futbolcularla BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya geldiğini belirten Başkan Çebi, “Oyuncularla konuştum ve maça yönelik bir dizi uyarıda bulundum. ‘Tamamen işinize konsantre olun, seyircinin olası tahriklerine kesinlikle kapılmayın. Sonuna kadar mücadele edin, formanızın hakkını verin’ dedim. Maçta 10 kişi kalmamıza rağmen özellikle ikinci yarıda ortaya koyduğumuz futbolla çok kaliteli ve kreatif bir takım olduğumuzu herkese gösterdik” diye konuştu.

"Mücadelemizi Son Düdüğe Kadar Sürdüreceğiz"

Derbi maçtaki sıra dışı performansla Beşiktaş camiasını gururlandırdıklarını da dile getiren Ahmet Nur Çebi, “Bu takımın kalan maçlarda galibiyet serisini sürdürerek daha iyi yerlere geleceğine de inanıyorum. Mücadelemizi son düdüğe kadar sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Giresunspor ile sahasında karşılaşacak. Mücadele 9 Nian Pazar günü saat 20.30'da başlayacak. Müsabakayı beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki