Ahmet Nur Çebi ''Tolga'yı Beğeniyorum''

Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Radyospor'a önemli açıklamada bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:15 Eylül 2016, Perşembe

Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçından, Tolga Zengin'in performansına kadar merak edilen her şeyi cevaplayan Ahmet Nur Çebi, gündemdeki gelişmeleri anlattı.

Keşke her futbolcuyu kiralık alsak

Ahmet Nur Çebi, "Maçlar kazanmak takım işidir. Tüm takımı kutluyorum. Talisca için ise kendisi şu anda Beşiktaş futbolcusudur. Bizimle olan kontratı bitene kadar ben onun Benficalı olduğunu hatırlamam. Kiralık olan, Aboubakar ve Talisca'nın tabi ki iyi olursa kalmasını isteriz. Teknik heyetin raporu, takıma uyumu, getireceği şampiyonluklar ve Avrupa'daki başarılar onların kalması için önemli olan etmenlerdir. Keşke her futbolcuyu böyle alabilsek, direkt aldığımız zaman olumsuz sonuçlar doğabiliyor" ifadelerini kullandı.

Geç oldu güzel oldu

Transfer dönemindeki politikalarına da değinen Nur Çebi, "Transferler biraz geç oldu ama Beşiktaş menfaatlerine uygun oldu. Transferlerimizi bu sezonu planlayarak yaptık" diye konuştu.

Tolga'yı beğeniyorum

Milli file bekçisi Tolga Zengin ve yeni transfer Gökhan İnler'in performansına değinen Çebi, "Tolga transferi o dönem benden istendi. Ben de kişisel ilişkilerimi kullanarak transferde rol oynadım. Yani ben istiyorum diye alınmadı. Benden transferler istenir ben takıma kazandırmak için gerekenleri yaparım. Bu dönemde uzatılması için talep oldu. Ben de Tolga'yı ikna ettim. Ben Tolga'yı kaleci olarak da beğeniyorum. Duruş olarak da beğeniyorum. Takımımızın oyuncusudur. Bütün futbolcularım kadar o da kıymetlidir. Anlaşamasaydık ayrılacaktı ama hoca ile başkan ısrarla istedi ve transfer gerçekleşti. Birileri kötü algılar yaratmaya çalışıyor Tolga ve benim üzerimden, bunlar yanlış şeyler. Gökhan İnler, özel bir futbolcu. Sakin ve tecrübeli. Genç arkadaşlarına örnek olacaktır. Ne zamandır, Beşiktaşlı olduğunu bilmiyorum. Benim için formayı giydiği zaman ve çıkarttığı zaman önemlidir. Daha sora Eyvallah'ım olmaz"! dedi.

"Neden 1. olmayalım?"

Şampiyonlar Ligi'ndeki hedeflerine değinen Çebi, "Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir kadro yapısı vardır. Dolayısıyla neden 1. olmasın? Maç maç bakma yerine, kazanma ve hedeflere odaklanmalıyız. Süper Lig'deki bütün rakiplerimiz çok kıymetli, onun için şu anda şampiyon oluruz demek ve hedefler belirlemek rakiplerimize haksızlık olacaktır" açıklamasında bulundu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki