AHMET NUR ÇEBİ'DEN OLAY SÖZLER!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray maçından sonra yaşanan gerilime dair bir basın toplantısı düzenledi...
Haberin yayılanma tarihi:05 Mayıs 2023, Cuma

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

Galatasaray’ın ‘troll’ hesaplarla yöneticisine ve ailesine saldırdığını söyleyen Çebi, “Hatay ve Antep takımlarının ligden çekilmesiyle ilgili deprem döneminde yapılmış bir linç vardı, bunları başlatan da Galatasaray’ın troll, bot hesaplarıydı.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın, Koç grubunun Beşiktaş’a sponsor olması üzerinden yaptığı açıklamaya da yanıt veren Çebi, “Bizim, Koç ailesiyle olan ilişkimiz 1957 senesinden bu yana devam etmektedir.” dedi. Öte yandan, Galatasaray’ın “Karşı kıyı” ifadesine sinirlenen Başkan Çebi, “Karşı kıyı” diyorsunuz, bu ne demek oluyor? Bulgaristan mı, Ermenistan mı? Karşı kıyı dediğiniz Kadıköy, İstanbul’un en değerli yerlerinden biri.” şeklinde konuştu.

“BİZDE TEŞVİKLE, PRİMLE MAÇ ALMAK YOK”

“Bizim kültürümüzde pusu ve linç kültürü yok. Zaten bunu Hakkı Yeten ve Süleyman Seba’ya saygısını ifade eden tüm başkanlar iyi biliyor. Bizim kültürümüzde hakemle, teşvikle, primle maç almak ve maç vermek yok. Galatasaray lehine karar vermesi için Ali Şansalan’a baskı yapıldı. Ali Şansalan takdir haklarını Galatasaray lehine kullandı, 6 sarı kart bize gösterildi ve TFF’den ceza aldık.”

“KEŞKE OLMASAYDI DEDİĞİMİZ BİR AÇIKLAMAYDI”

“Asbaşkanımız Serhan Çetinsaya’nın açıklaması, ‘keşke olmasaydı’ dediğimiz bir açıklamadır. Ancak herhangi bir reaksiyon gösterilmeden yapılan tehditler ve ailesine edilen küfürler kabul edilemez. Bu linçleri başlatanlar, Galatasaray’ın ‘troll’ hesaplarıdır.”

“1 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNA KADAR…”

“Benim Asbaşkanıma, Beşiktaş’ın değerli bir çocuğuna yapılan tehditler kesinlikle kabul edilemez. Birisinin yaptığı şey yanlış ise hakaret, tehdit ve şantajla yürüyorsanız, bunu da başka birine yaptırıp bunu biz yapmadık başkaları yaptı diyorsanız, bizler bunları kabul etmeyiz. Galatasaray gibi büyük bir kulüp, yönetim kurulu toplantısında Serhan Çetinsaya’nın babasını aradı. ‘Benim oğlum özür dilemeyi düşünmüyor, 1 yaşındaki çocuğuna kadar küfürler edildi!’ dedi.”

“BU ARKADAŞI İYİ TANIYORSUNUZ”

“Ayrıca ‘Benim mi özür dilememi istiyorsunuz?’ dedi. Galatasaray bu tehditlere ‘Dur’ demezken, babayı baskı altına alarak özür diletmeye çalışmak doğru değil. 30 yıllık dostunuzun oğlunu tanımadığınızı söylüyorsunuz. Bu arkadaşımızı çok iyi tanıyorsunuz. Dostum dediğiniz bir kişinin oğluna bu kadar hakarete izin vermemeliydiniz. Kimseyi taciz ederek doğru yola getirme çalışması içerisinde olamazsınız. Telefon konuşmalarını kamuoyuna paylaşmanız da hiç doğru değil.”

“GALATASARAY’IN TROLL HESAPLARI”

“Hatay ve Antep takımlarının ligden çekilmesiyle ilgili deprem döneminde yapılmış bir linç vardı, bunları başlatan da Galatasaray’ın troll, bot hesaplarıydı. Bugün Serhan Çetinsaya’ya yapılan da aynı troll hesaplardan yapılmıştır. Bunları kullanan yöneticiler şunu bilmelidir ki; yarın bir gün satın aldıkları troll hesapların, başkaları tarafından satın alınmalarına sebebiyet vermekten kendilerini kurtaramayacaklardır.”

“İKİYÜZLÜ! KİMSİN SEN?”

“Metin Öztürk’ün açıklamalarını gördüm, bu ikiyüzlülüktür. ‘Babası, Dursun Özbek’i aradı’ diyor. Bu yalan. Dursun Özbek aradı. ‘Başkan konuşur, konu kapanır’ diyorsun, peki sen neden konuşuyorsun? İşiniz bittiyse sen neden konuşuyorsun? Kimi densizlikle suçluyorsun? Kimsin sen?”

‘KOÇ AİLESİYLE İLİŞKİMİZ 1957’DEN BERİ VAR’

“Eray Yazgan diye bir Genel Sekreter, Koç ailesinin bizimle ilgili sponsorluğuyla ilgili konuştu. Ali Koç, Fenerbahçe’nin başkanı. Şirketin başında olan Rahmi Koç! Ali Koç doğmadan Beşiktaş Kulübü’ne üye olmuştur. Bizim için de çok da değerli bir insandır. Bizim, Koç ailesiyle olan ilişkimiz 1957 senesinden bu yana devam etmektedir. Ali Koç ile ilişkimiz, Koç ailesi ile alakasız. Sadece başkanlık düzeyindedir.”

“BULGARİSTAN MI, ERMENİSTAN MI?”

“Karşı kıyı” diyorsunuz, bu ne demek oluyor? Bulgaristan mı, Ermenistan mı? Karşı kıyı dediğiniz Kadıköy, İstanbul’un en değerli yerlerinden biri. Sayın Dursun Özbek, ekibinize de söyleyin bu söylemlere gerek yok. 14 sene aynı sponsorlarla beraber yürüdünüz. Bizim çok şükür Galatasaraylı sponsorum da yok. Olmayacak.”

"KONUŞMALARIN YAYINLANMASI DOĞRU DEĞİL"

"Galatasaray gibi büyük bir kulüp, yönetim kurulu toplantısında Serhan Çetinsaya'nın babasını aradı. 'Benim oğlum özür dilemeyi düşünmüyor, 1 yaşındaki çocuğuna kadar küfürler edildi!' dedi. Ayrıca 'Benim mi özür dilememi istiyorsunuz?' dedi. Galatasaray bu tehditlere 'Dur' demezken, babayı baskı altına alarak özür diletmeye çalışmak doğru değil. 30 yıllık dostunuzun oğlunu tanımadığınızı söylüyorsunuz. Bu arkadaşımızı çok iyi tanıyorsunuz. Dostum dediğiniz bir kişinin oğluna bu kadar hakarete izin vermemeliydiniz. Kimseyi taciz ederek doğru yola getirme çalışması içerisinde olamazsınız. Telefon konuşmalarını kamuoyuna paylaşmanız da hiç doğru değil."

"MAŞALLAH KOALİSYON OLDUNUZ"

"Dursun Özbek ağabeyimdir. Genelde böyle söylerim. Saygıda kusur etmem. 'Koalisyon' diyor. Ne koalisyonu? Asıl koalisyon sizin aranızda var. Gaziantep ve Hatay çekilince, maşallah koalisyon oldunuz. El ele tutuşup yürüdünüz! Bizi koalisyon olarak görüyorsunuz, bu saygı ve sevgidendir. Menfaat değildir! O zaman beraber yürüyordunuz, puanların silinmesi için neden konuşmadınız? Fenerbahçe ile Galatasaray koalisyonun en kralını uyguladı! Biz tek başımızaydık!"

İSTİFAYA DAVET

"TFF’nin demokratik ve tarafsız olduğunu göstermesi gerekiyor. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi iyi niyetli ama bugüne kadar konuları çözdüğünü göremedim. Çözemiyorsanız, gitmeyi bilmeniz lazım!"

"LİGİN TESCİL EDİLMESİNİ KABUL ETMEYECEĞİM"

"Beşiktaş şampiyon bile olsa, ligin tescil edilmesini kabul etmeyeceğim! Ben bunları ikinci yarı başlamadan söyledim! Tescili bu şekilde kabul etmiyorum! Nokta!"

"BAŞARISIZLIKTA BEN SUÇLUYUM"

"Olağanüstü şartlar gerçekleşmediği sürece, yöneticilerim, hocam ve oyuncularımla devam etmeyi düşünüyorum. Gerekmedikçe bir değişiklik olmayacak. Bir hata varsa, ben de sorumluyumdur. Başarısızlıkta ben suçluyum, bunu bilerek çalışıyorum."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki