Aklımızdan Kulübü Çinlilere Satmak Geçmedi!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Çin kampında açıklamalarda bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:19 Temmuz 2017, Çarşamba

Çin'de kamp yapılması hakkında değerlendirmelerde bulunan Fikret Orman, 'Çin seyehatleri gelecek yıllarda da devam edecek.El Clasico, Miami'de oynanacakmış. Bizim de artık dünyaya açılmamız lazım. Beşiktaş bu şekilde yol alacak. Beşiktaş, Şanghay'da bir ofis açacak. Sürekli bir personelimiz olacak burada. Malezya, Endonezya ve orta doğuya açılacağız. Bu sene yatırım yapıyoruz.

Buraya gelirken para harcıyoruz. Manchester, Arsenal, Milan, Chelsea hepsi burada. Dünyanın büyük kulüpleri hep buralarda. Beşiktaş da artık uzak uçuşlar yaparak maç oynamaya alışmalı. 100 milyon taraftarın üzerine çıkmak istiyoruz. Stadımız yokken herkese hayal gibi geliyordu, bu da hayal gibi gelebilir.Fakat 5 sene sonra herkes görecek. Bu da gerçek olacak.

Dünya kulüplerine yabancı ülkelerin markaları sponsor olurken bize yerli markalar sponsor oluyor. Çin'de basketbol ve futbola çok para ödüyorlar. Buradan Avrupa'ya bu yüzden futbolcu satmaları zor. Bizim buradan transfer yapmamız oldukça zor. Bizim aklımızdan kulübü Çinliler'e satmak gibi bir şey geçmedi geçemez. Bu kulübün sahibi biz değiliz, taraftardır. ' ifadelerini kullandı.

Avrupa'ya Taraftar Gitmeyecek

''Büyük bir ihtimalle Avrupa’daki maçlarımıza taraftar götürmeyeceğiz. Bunu yapıp riskimiz 100’se 20’lere indireceğiz. Başka şansımız yok çünkü. Muhtemelen CAS’a da başvuracağız” dedi.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki