Al Ittihad Beşiktaş'ın Golcüsüne Servet Önerdi!

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Aboubakar'a, Suudi Arabistan ekibi Al Ittihad'dan baş döndüren bir teklif geldi...
Haberin yayılanma tarihi:08 Haziran 2021, Salı

Beşiktaş'taki Geleceği Belirsiz Olan Aboubakar İçin Transfer İddiaları Bitmiyor

Aboubakar dev bir teklif alırken Kamerunlu golcünün bu tekliften oldukça etkilendiği ifade edildi. Al-Nassr ve Al-Ittihad, Vincent Aboubakar’ı transfer etmek için yarış halinde. Al-Ittihad 3 yıllığına 13 Milyon Euro maaş teklifinde bulundu. Aboubakar, teklifleri düşünmek için süre istedi.

ABOUBAKAR TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Ayrıca Suudi Arabistan basınına göre, Al Ittihad, Beşiktaş ile mukavelesi sona eren Aboubakar'a senelik 4 Milyon Euro önerdi. Son olarak Beşiktaş'tan 1.5 Milyon kazanan forvet teklife sıcak bakıyor.

FENERBAHÇE DE İSTİYOR

Türkiye'den Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu iddia edilen Vincent Aboubakar'ın son kararını sözleşmesinin sona ermesinin ardından vereceği öğrenildi. Aboubakar'ın Beşiktaş ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek. Kamerunlu golcü 1 Temmuz itibariyle serbest kalacak ve istediği kulüple görüşmelerini gerçekleştirebilecek.

29 MAÇTA 16 GOL ATTI

Beşiktaş formasıyla geride bıraktığımız sezon 29 karşılaşmaya çıkan Vincent Aboubakar 16 gol atıp 5 asist yaptı. Aboubakar ligin son haftalarında sakatlığı sebebiyle forma giyememişti.

"KULÜBÜN KANALLARINI TAKİP EDİN"

Al-Saif, paylaşımından kısa süre sonra ise resmi açıklamaların kulübün sosyal medya kanallarından takip edilmesi gerektiğini belirtti. Al Nassr yöneticisi, "Oyuncuyla ilgili son gelişmeler üzerine bu paylaşımı yaptım, kulüple ilgili tüm gelişmeler için asıl kaynak kulübün resmi iletişim kanallarıdır" ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki