ALEX TEİXEİRA PİŞMANLIĞI!

Beşiktaş'ta sezon başında büyük umutlarla kadroya dahil edilen Alex Teixeira bir türlü beklenen performans seviyesine ulaşamadı...
Haberin yayılanma tarihi:16 Mart 2022, Çarşamba

Brezilyalı Futbolcunun Son Olarak Galatasaray Maçında Sergilediği Kötü Performans Taraftarında Sabrını Taşırdı

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldi ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Siyah-Beyazlılarda birçok isim beklenen performans seviyesinin altında kaldı. Sezon başında Şampiyonlar Ligi için kurulan kadroda kuşkusuz en dikkat çekici isimlerden biri Alex Teixeira olmuştu. Son olarak Galatasaray maçında etkisiz bir performans sergileyen Brezilyalı futbolcu sonunda taraftarın da sabrını taşırdı. Alex Teixeira'nın son haftalardaki etkisiz performansına tepki yağdı.

1 GOLÜNÜN MALİYETİ ÇILDIRTTI

Beşiktaş'tan yıllık 3 Milyon Euro (48 Milyon TL) kazanmasına rağmen bir türlü isteneni veremeyen yıldız futbolcunun 1 golünün maliyeti ise dikkat çekti. Bu sezon Beşiktaş forması ile 25 maça çıkan 32 yaşındaki 10 numara, 4 gol atarken, asist sayısında ise sadece 1'de kaldı. Alex Teixera'nın 1 golünün Beşiktaş'a maliyeti 750 Bin Euro yaklaşık 12 Milyon TL.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki