Alvaro Negredo'ya 3 Milyon Euro!

Alvaro Negredo'ya yeniden Ada yolu göründü... Beşiktaş'ın yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkarmak istediği İspanyol oyuncuyu Cardiff City istiyor..
Haberin yayılanma tarihi:06 Ağustos 2018, Pazartesi

Premier Lig'in yeni ekibi Kartal'a 3 Milyon Euro'luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Transferin gerçekleşmesi halinde Siyah-Beyazlılar, hem para kazanacak hem de Negredo'nun maliyetinden kurtulacak.

Golcü transferi için elinde Mario Mandzukic ve Mario Gomez gibi natif isimler bulunduran Beşiktaş'ta; Alvaro Negredo'nun takımdan ayrılmayışı yönetimini elini kolunu bağlarken, yaşanan yeni bir gelişme yüzleri güldürdü...

Siyah-Beyazlı kulüpten yıllık 4.3 Milyon Euro kazanan İspanyol forvetin, Premier Lig'in yeni ekibi Cardiff City'nin gündeminde olduğu ortaya çıktı.

Negredo'nun Manchester City ile Middlesbrough dönemini araştıran bunun yanı sıra geçmişte Real Madrid, Valencia ve Sevilla gibi dev takımların formalarını giydiğini bilen Cardiff yetkililerinin bu hafta içinde Beşiktaş'ın kapısını çalacakları öğrenildi...

Negredo'yu transfer etmek isteyen Galli kulübün yöneticilerinin 3 Milyon Euro'luk bir teklif yapmayı planladıkları öğrenildi. İşin resmiyete dökülmesi halinde Siyah-Beyazlıların bu rakamı hemen kabul edeceği belirtilerken, Beşiktaş yönetimi böylece Negredo'nun hem maliyetinden kurtulacak hem de bonservisinden para kazanacak.

Haber Türk

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki