Amele Gibi Çalıştım

“G.Saray, mallarını satıyor. Biz bir kişiye ‘Malımızı satalım’ dedik mi? ‘F.Bahçe 370 milyon borcumuz var’ dedi. Kimse ses çıkardı mı?”
Haberin yayılanma tarihi:31 Ekim 2016, Pazartesi

"Bu kadar denetimin olduğu yerde biz yalan mı beyan ediyoruz? Sizi kandırdık mı? Biz burada stadyum yaptık... Ben amele gibi çalıştım."

"Bazıları 'Başkan Orman bizimle ilgilenmiyor' diyor. Çocuklarımla ilgilenemiyorum. Ağustos'ta 65 bin kilometre uçakla seyahat etmişim."


Beşiktaş'ın olağan divan kurulu toplantısına, divan başkanı Yalçın Karadeniz'in kulübün borcunun 2.5 milyar TL olduğuna yönelik iddiaları damga vurdu. Başkan Fikret Orman, eleştirilere sert cevap verirken, ezeli rakiplerinden örnekleme yaptı. Orman'ın açıklamaları şöyle: "Galatasaray '1.5 milyar borcumuz var. Mallarımız ipotekli, bunları satmak zorundayız' dedi. Statlarını o ya da bu şekilde yaptılar. Biz bir kişiye 'Bizim malımızı satalım' dedik mi? F.Bahçe '370 milyon borcumuz var' dedi. Kimse bir şey dedi mi? Uluslararası denetim şirketi buraya denetliyor. Bir de basınımız var. Bunların olduğu yerde biz yalan mı beyan ediyoruz? Dışarıda Beşiktaş'ın Süleyman ağabey gibi yönetildiği konuşulmuyor mu? Biz burada stat yaptık. Amele gibi çalıştım. 100 milyon dolar faiz ödedik. Bu stat kendiliğinden mi yapıldı? Bazıları 'Başkan bizle ilgilenmiyor' diye kızıyor. Ben çocuklarımla ilgilenemiyorum. Ağustos'ta 65 bin km uçakla seyahat etmişim. Biz yalancı mıyız?"

G.SARAY'DAN GERİ Mİ KALALIM!


"Akatlar'da sosyal tesis yaptık. Geçen orada yangın çıktı. Bu aralar nazarımız fazla. Yaptığımız suç bu mu? Ümraniye'ye 10 milyon TL'lik yatırım yaptık. Yapmayalım mı? Bütün altyapıyı Ümraniye'ye taşıyacağız. G.Saray, salon yapmaya çalışıyor. Biz de yapmayalım ve geride mi kalalım?"

GÖREVE KAVGA İÇİN GELMEDİK


"Borcu alt alta yazarsan farklı olur. 2.5 milyar TL borç olsa biz burayı nasıl götürebiliriz? Biz olağanüstü bir durum olduğu için göreve geldik, kavga için gelmedik. Gece gündüz çalıştık. İyi şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Kimsenin de haysiyetimizle oynamasına izin vermeyiz. Siz de vermeyin, biz sizi temsil ediyoruz."

'SİZİN YAŞINIZ KADAR BENİM HİZMETİM VAR'


Divan Kurulu toplantısında Fikret Orman ve Yalçın Karadeniz'in selamlaşırken birbirlerinin yüzüne bakmaması dikkatlerden kaçmadı. Karadeniz, Orman'a cevap verirken, "Aramızda 600-800 milyon fark olursa o zaman mızrak çuvala sığmaz. Beşiktaş'ı küçük düşürmek ne demek. Sizin yaşınız kadar benim hizmetim var" ifadelerini kullandı.

FETÖ'YE EN AZ BULAŞMIŞ CAMİAYIZ


"Yetişemediğimiz konular oluyor. Bunları değerlendiriyoruz. İstiyoruz ki Beşiktaş'a değer katacak insanlar yönetime gelsinler, başkan olsunlar. Bu kaliteyi tutturamazsak insanlar kaçarlar. Hamdolsun bütün camiaların içinde FETÖ'ye en az bulaşmış camia Beşiktaş camiasıdır. Beşiktaş, siyasal bir kurum değil, spor kulübüdür."

 

Sabah / Fatih Doğan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki