Amokachi’nin İkiz Gururları

Beşiktaş’ın efsane isimlerinden Daniel Amokachi, futbol kariyerlerinin henüz başında olan ikiz çocuklarıyla gurur duyuyor.
Haberin yayılanma tarihi:12 Ekim 2016, Çarşamba

Beşiktaş’ın efsane isimlerinden Daniel Amokachi, futbol kariyerlerinin henüz başında olan ikiz çocuklarıyla gurur duyuyor.

Oğulları Kalin ve Nazim’i geçtiğimiz yaz aylarında siyah-beyazlıların genç takımına kaydettiren Nijeryalı unutulmaz golcü, İstanbul’da kendilerini ziyaret etti. Daniel Amokachi, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına, “Yarın (bugün) Nijerya’ya dönüyorum. Çocuklarım artık Beşiktaş U-21 takımı forması giyiyorlar ve birinci takımla idmanlara çıkıyorlar” diye yazdı.

Tolgay Arslan’a 10 numara görev

Şenol Güneş, hem bazı oyuncuların sakatlıktan yeni çıkması hem de milli takımdan dönen futbolcuların yorgunluğunu göz önünde bulundurarak, Kayserispor deplasmanında farklı bir kadro sahaya çıkaracak.

Çaykur Rizespor maçında başarılı bir performans gösteren Tolgay Arslan’ı yine 10 numara pozisyonunda oynatmayı planlayan Güneş, orta sahada ise Atiba ve Necip ikilisine şans vermeyi düşünüyor. Milli takımlardan dönen Bazı milli oyuncuları Kayseri’de yedek soyundurmayı planlayan Şenol Güneş, son kararını yarın verecek.

Gökhan Töre’ye bir darbe daha

West Ham United’da forma giyen Gökhan Töre’nin üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Beşiktaş’tan sezon başında kiralık olarak İngiliz kulübüne giden ancak şimdiye kadar beklentilere yanıt veremeyen milli futbolcunun sakatlığı yüzünden 5 hafta sahalardan uzak kalacağı ortaya çıktı.

İngiliz basını, Slaven Bilic yönetiminde tarihinin en kötü sezon başlangıcını yapan West Ham’ın, uyluk adalesindeki sakatlık nedeniyle Gökhan Töre’den uzun süre yararlanamayacağını yazdı. Haberlerde vasat performansı nedeniyle bir grup taraftarın tepkisini çeken yetenekli futbolcunun Ocak ayında Beşiktaş’a geri dönebileceği de savunuldu.

 Skorer

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki