Anonsla Birlikte Coştular!

Ezeli rakibinin Gençlerbirliği yenilgisini dönüş yolunda öğrenen siyah-beyazlılar uçağı inletti.
Haberin yayılanma tarihi:17 Mart 2015, Salı

5-1’lik Erciyes zaferi ve liderliğin keyfi derbi öncesi ezeli rakibin puan kaybı ile zirve yaptı. Maçın skorunu pilotun anonslarıyla öğrenen Kara Kartallar, El Kabir’in golü sonrası “Şampiyon Beşiktaş” diye tempo tutarak İstanbul’a döndü.

UEFA Avrupa Ligi’nde Club Brugge ile oynayacağı maç öncesi pazar günü Ankara’da Kayseri Erciyesspor’a adeta gol olup yağan ve G.Saray’dan zirveyi geri alan Beşiktaş’ın neşesi pazar günkü rakibi F.Bahçe’nin kaybetmesiyle iyice tavan yaptı. Siyah-beyazlılar 5-1’lik farklı skor ve liderlik keyfi ile birlikte Ankara’dan İstanbul’a döndüğü saatlerde F.Bahçe de yine Ankara’da G.Birliği karşısında G.Saray’ı geçip Süper Lig’de ikinci sıraya yerleşme mücadelesi veriyordu.

ANONSLA BİRLİKTE COŞTULAR

UÇAKTA oldukları için pazar günü derbide karşılaşacakları ezeli rakibinin maçını takip edemeyen Beşiktaş kafilesi skorla ilgili bilgileri pilottan aldı. Siyah-beyazlılar 37. dakikada G.Birliği’nin Petrovic ile öne geçmesini ve F.Bahçe’nin 72’de Mehmet Topal’la eşitliği bulmasını yapılan anonslarla öğrenirken, 87’de Başkent ekibinin El Kabir ile kazanmasının ardından uçakta adeta yer yerinden oynadı.

F.BAHÇE’NİN yaşadığı kayıbın ardından pazar günü Şükrü Saracoğlu’na 4 puanlık avantajla gidecek olan kafile uçağı “Şampiyon Beşiktaş” tezahüratlarıyla inlettiler.

Vatan

Etiketler: BEŞİKTAŞ  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki