ARAT ''DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK!''

Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesi başkan adaylarından Hasan Arat, Ankara'daki Beşiktaş JK Genel Kurul üyeleriyle eski yöneticilerden Kemal Erdoğan'ın sahibi olduğu Wyndham otelde buluştu...
Haberin yayılanma tarihi:25 Kasım 2023, Cumartesi

"İTİBAR OLMADAN BİR ŞEY YAPAMAZSINIZ"

İletişim sorununu çözmeyi başa aldıklarını, kartal yuvalarını nasıl değiştireceklerini, hangi yöneticinin nasıl işler yapacağını, Beşiktaş Dijital App projesini her gittiği yerde anlattığını ifade eden Arat, "Gayrimenkul yatırım ortaklığını anlattık, emeklilik fonunu anlattık. Hayalleriniz olacak, benim Beşiktaş için hayallerim var, bunları gerçekleştirmek için yola çıktım. Teknolojinin karşısında duramazsınız" şeklinde konuştu.

Kulübün borçlarını nasıl aşacaklarına yönelik de Arat, Beşiktaş'ın gayrimenkullerini slayt ile tek tek gösterdikten sonra, "En büyük projemiz itibar ve güvendir. İtibar olmadan güven olmadan hiç bir şey yapamazsınız. Bunun için de finansal araçları kullanacaksınız. Beşiktaş elde ettiği tapuların tamamını Süleyman ağabey (Seba) zamanında elde etmiştir. O günden bugüne 23 yılda bir tane bile tapu ilave edilememiştir, olan yerleri heba etmişlerdir" ifadelerini kullandı.

"RIZA HOCA BU GÖREVE LAYIK"

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a ilişkin de Arat, "Rıza hoca şu anda bu göreve layık. Geç getirildi aslında 6 Ekim'de getirilmeliydi, doğru bir anlaşma yapılmış, keşke diğer anlaşmaları da öyle yapsalardı. Göreve gelirsek oturur konuşuruz. Alt yapı için de önemli projelerimiz var. Alt yapıda ısrarlı yönetimimiz devam edecek. Taraftarın isteğini de duymazdan gelemezsiniz, doğruları paylaşacaksınız. Dolayısıyla benim ilişkin son derece şeffaf olacak" şeklinde konuştu.

"YAPILAN PLANLAR TUTMADI"

Süreçten Beşiktaş'ın çok büyük hasar aldığını, antrenör değişimin çok geç yapıldığını dile getiren Arat, "Yapılan planlar tutmadı, seçime 40 gün kala Tüpraş parası kırdırıldı. 3 yıllık Tüpraş parasını seçime 40 gün kala hiç bir yönetim kırdıramaz, etik değildir. Projelerimizi açıkladık, projelerimizi açıkladıktan sonra herkes bu projelerin nasıl olamayacağını söyledi. Sen de kendi projelerini anlat, herkes kendi projesini savunur, biz dersimize iyi çalıştık" ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki