Ariedo Braida Resmen Açıkladı! Beşiktaş....

Dünyaca ünlü futbol adamı Ariedo Braida'dan flaş sözler...
Haberin yayılanma tarihi:07 Haziran 2020, Pazar

Barcelona, Milan gibi dev kulüplerde uzun süre futbol komitesinin başında görev alan tecrübeli isim, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Beşiktaş ile görüştüğünü resmi olarak açıkladı.

Braida, konu ile ilgili, "Beşiktaş'la konuşmaya gittim ama proje beni ikna etmedi" dedi.Beşiktaş'ın gelecek sezondan itibaren futbolun 1 numarası yapmak istediği Ariedo Braida, İtalyan basınına konuştu.

74 yaşındaki tecrübe abidesi, Siyah Beyazlı kulüpten resmi teklif aldığını ve kulüp yönetimiyle bu konu hakkında görüşme yaptığını doğruladı.

"PROJEYE İKNA OLMADIM"

Braida, Beşiktaş ile ilgili konuşmasında, "İtalyadansa, yurt dışını tercih ederim. Türkiye'ye gitme seçeneğim vardı. Beşiktaşla bu konu hakkında konuşmaya gittim ancak proje beni ikna etmedi. Karyerimde her zaman olduğu gibi önemli şeyler yapmak ve iz bırakmak istiyorum. Pratikte bana gelecek ilginç tekliflere açığım, konuşabilirim. Ancak, "Gel bizi kurtar" düşüncesi ile bir kulübe gitmem gerekirse, orada olmam. Barcelona'da harika 5 yıl geçirdim. Şimdi ne olacağını göreceğiz." dedi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki