Arsenal'li Mikel Arteta Kartal'a Göz Kırptı

Lucas Leiva'nın elden kaçma ihtimalini göz önünde bulunduran Beşiktaş Yönetimi, Arsenal'den ayrılmayı düşünen Mikel Arteta için görüşmelere başladı. İspanyol futbolcu da Kartal'a yeşil ışık yaktı.
Haberin yayılanma tarihi:20 Ağustos 2015, Perşembe

Görüşmeler başladı

BEŞİKTAŞ orta saha transferinde ince eleyip, sık dokuyor. Transfer döneminin son gününe kadar en doğru tercihi yapıp,maliyeti düşürmenin planlarını yapan siyah-beyazlılar, Lucas Leiva için Liverpool’lamasaya oturmuştu. İngiliz ekibinin yüksek bonservis talebi sonrasında natiflere yönelen Kara Kartallar, Arsenal’in yıldızı Mikel Arteta’ya kancayı attı. Başarılı oyuncu için Londra temsilcisiyle görüşmelerin başladığı kaydedildi.

Sakatlık yaşamıştı

CHELSEA’YLE oynanan Community Shield karşılaşmasında sonradan oyuna dahil olan ve sadece 15 dakika görev yapan Arteta, Premier Lig’de de teknik direktör ArseneWenger’den fazla şans bulamadı. 33 yaşındaki deneyimli futbolcu için siyah-beyazlıların kiralama opsiyonunu Arsenal’e sundukları belirtildi. Kulübüyle 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arteta geçen sezon ayak bileğinden yaşadığı sakatlık sebebiyle yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Ersoy Özdem / Amk

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki