''ATİBA! THANK YOU''

Teşekkürler Atiba Hutchinson. Yaşattıkların Ve Karakterine Tanıklık Etmek Bizler İçinde Gurur Vericiydi;
Haberin yayılanma tarihi:08 Haziran 2023, Perşembe

Atiba’ya Veda Maçında Beşiktaş Kazanıp Galibiyet İle Uğurlamak İstiyordu Ama Olmadı;

30 yaşında geldiği Beşiktaş’ta formayı 10 yıl boyunca terleten Atiba, profesyonelliğin ne olduğunu, bir sporcunun saha içinde ve saha dışında nasıl davranması gerektiğini, karakteriyle gençlere nasıl örnek olduğunu gösterdi.

KAVGAYA. POLEMİĞE GİRMEDİ SADECE İŞİNE ODAKLANDI!

Tek bir gün dahi herhangi bir kavganın, polemiğin kaosun içinde yer almadı. Kimseyle tartışmaya dahi girmedi sadece işine odaklandı. Gerçekten bir daha böyle efsanevi bir yabancı oyuncu karakteri zor gelir. Taraflı tarafsız herkesin saygı duyduğu Atiba’yı izlemek onun yaşatıklarını ve karakterine tanıklık etmek bizler için de gurur vericiydi. Teşekkürler Atiba!

Maça gelince; Beşiktaş Konyaspor karşısında tempoyu yükseltmeden 2 gol buldu ve rahatlıkla maçı kazanacakmış izlenimi verdi. Nitekim 2-0 iken de Konyaspor’a hiç şans vermedi.

Ancak haftalardır Beşiktaş’ı sırtlayan Mert Günok’un yediği hatalı gol ile Konyaspor hiç hücum yapmadığı maçta skora ortak oldu.

MERT VE ABOUBAKAR’IN KONSANTRASYONU DÜŞÜKTÜ

2’nci yarının ilk saniyelerinde kaleci Mert yine çıkartabileceği bir topu ağlarında görürken hiç beklenmedik şekilde maça beraberlik geldi. 2-2’den sonra Beşiktaş, şoku atlatmadan daha da cesur oynamaya başlayan Konyaspor, 2-0’dan maçı 3-2’ye getirmeyi başardı. Oyuna sonradan giren Maxim’in hazırladığı pozisyonda Tayfur, Beşiktaş’ı beraberliğe taşırken Konyaspor 10 kişi kalmasına rağmen kalan yeterli sürede Beşiktaş, üstünlük sayısını bulamadı. Aylardır Beşiktaş’ı taşıyan kaleci Mert ve santrfor Aboubakar’ın dün konsantrasyonları çok düşük seviyedeydi. Bu da dünkü beraberlikte baş etkendi.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki