Atıf Keçeci ''Burası Ahkam Keseceğiniz Yer Değil''

Divan Kurulu Üyesi Atıf Keçeci konuşmasında 2. Başkan Ahmet Nur Çebi'yi hedef aldı.
Haberin yayılanma tarihi:15 Kasım 2015, Pazar

Keçeci, Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı açıklamada;

“Beşiktaş’ta bu işler yapılırken zaman zaman toplantılarda rastladığım arkadaşlar 'bana eskisi gibi eleştiri, yapmıyorsun' diyorlar. Durup dururken eleştiri yapacak şeyim yok. Damarıma basmak, ansırıma basmaktan daha çok koyar. İkazlarımız oldu, yerine getirildi ve güzellikler yaşanamaya başladı. Mali konuları ve transferleri hep eleştirdim. Ama artık futbolcunun geleceğine yönelik yapıldı. Geçmişte tarihi yatırım yapıyorduk elimizde kaldı. Amatör şubelerde güzel işler yapılıyor. Takip etmiyoruz. Bizlerin hatası. Basketbol Şubesi bin bir zorlukla yürüyor. Başkan, gecesini gündüzüne katıyor. Şampiyon olmak, eleştirdiğimiz mali konuların düzelmesi anlamında çok önemli bir adım. Biz Şampiyonlar Ligi’ne katıldığımız zaman borcumuz aşağı iner. Stadı, transferi yapmasaydı borcumuz çıkmayacaktı. Neyi eleştireceğiz?”

“Televizyon yayınları ile ilgili eleştiriler oldu. 7-8 ay önce olan BJK TV’de yetkili olan kişiler kendilerine hakaret edildi diye görevinden ayrıldılar. Şimdiki arkadaş 2 ay önce yine aynı nedenle görevden ayrıldı ve yeniden göreve getirildi. Daha sonra yine kendisine hakaret edildiği için şimdi izine çıkardılar. Bu personel hepimizin personeli, bunları öncelikle korumak hepimizin görevi. Yanlış yapanı da ortaya çıkarmak daha önemli görevimiz. Burada çalıştırıyoruz diye hakaret etme hakkımız yok”

Burası para verdiğiniz için her türlü ahkamı keseceğiniz yer değil. Zamanında ne fedakarlıklar yaptığımızı buradaki insanlar bilir. Bugüne kadar beni tanıyanlar tanır,, kimsenin sosyal yaşamına tek kelime etmedim. Ancak son zamanlarda bir algı ayratılmak isteniyor. Ben Gökhan Sarı kardeşimle birlikte Beşiktaş hisseleri üzerinde borsa oynuyormuşuz. Tövbe ya. Siz ikinci başkan olarak 25 Milyon TL demir satmışsınız. Namusunuzla yaptığınızda hiç sakıncası yok. Ama bunun dedikodusunu yapmak basitlik. Beşiktaş Kulübü Genel Müdürlüğü’ne yazdım. Aile yakınlarımın ticari ilişkisi varsa tarafıma bildirilmesini istedim. Ticrai hiçbir hesap bulunmadığı cevabını aldım. Bu haysiyet şeref meselesiyle son derece rahatım. Bana itham edilen Beşiktaş üzerinde aile menfaat sağlıyorsa… Demir konusunda Mali Kongre’de laf ettim. Kendileri her yer de bana haber gönderiyorlar. Beşitaş’ın alan prıjesinde 18 bin ton demir gözüküyor. Kullanılan demir 25 bin ton. 145 bin metrekare inşaat 18 bin ton demir hesaplanmışken 25 bin tona çıkması sizin görevledirdiğiniz insanların sorunu. Ahmet Nur Çebi’den gazeteci arkadaşım Orhan Yıldırım mesaj gönderdi. Demir işini bıraksın çimento hesabına baksın. Bana haber göndereceğinize her şey elinizde açın bakın. Atıf Keçeci'nin hesabını nasıl bakıyorsanız. Onarlı da göreceksiniz. Beşiktaş’ı bunlarla meşgul etmeyin. Bunları yaparken Beşiktaş’ı rahat bırakın, Beşiktaş, güzellikleri yaşatmak üzere bir yola girmiş ve gidiyor. Bu tip yalanlarla kimseye algı yaratamazsınız. Benim adım Atıf Keçeci. Fikret orman ile bir gönül bağım vardır ama bir yanlışlık varsa babamı da dinlmemem. Bu kulübe zor şartlara 12 sene hizmet etmiş biri oalrak beni yaralıyor. Bugün buraya gelmek istemedim, bundans oran bu tür şeylere uğraşamayacağım. Kötü düşünen insanları Allah’a havale ediyorum. Ailemden birinin Beşiktaş ile ilişkisini ispat ederseniz özür dilerim. Demirlerin kantar bilgilerini alnıma çakın yine özür dileyeyim. Kişisel sıkıntılarımı dile getirdiğim için özür dilerim." dedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki