Avrupa Basını İnanamadı!

Tansiyonu yüksek mücadelede Beşiktaş'ın hataları ve Lyon'un dönüşü sürpriz olarak yorumlandı.
Haberin yayılanma tarihi:14 Nisan 2017, Cuma

Siyah-Beyazlı temsilcimizin arka arkaya yediği hatalı goller sonucu mağlup olması şaşkınlık yarattı. L’Equipe gazetesi, Lyon’un en umutsuz anında geri döndüğünü belirtip, “67 dakika önde giden Beşiktaş’a karşı maç 2 dakikada bitti” vurgusunu yaptı.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Olympique Lyon’a karşı aldığı dramatik yenilgi, dış basında geniş yer buldu. Hem gecenin yüksek tansiyonda geçmesi hem de 90 dakikanın bitiş şekli başta Fransa olmak üzere Avrupa medyasında ilgi topladı.

Fransa’nın köklü gazetesi L’Equipe, siyah-beyazlıların uzun süre üstün götürdüğü maçta geri dönüşünü sürpriz olarak verdi. L’Equipe, “2 dakikada bitti” başlığını atarken, “67 dakika önde olan Beşiktaş’tı. Umutsuz bir maç geçiren O.Lyon, Tolisso ve Morel’in golleriyle zafere gitti. 2 dakikada bitti” ifadeleri kullanıldı.

Le Monde da çılgın bir futbol gecesi yaşandığını belirtti. Fransız gazete, “Çılgın geceden galip çıkan Olympique Lyon oldu. Eurosport da benzer şekilde gerçek dışı bir maçın oynandığını kaydedip, “İnanılmaz Lyon. Gerçek dışı bir gecenin sonundan galibiyet çıkaran Lyon oldu. 74 saniyede Morel ve Tolisso ile kazandılar” diye yazdı.

İngiltere’de de maç geniş yer buldu. The Sun gazetesi, Fabricio’nun maçın kaderini etkilediğini yazarak, “Fabri’nin korkunç hataları, 2 dakikada 2 gol, Lyon geri döndü” yorumunda bulundu.

İspanya’da Mundo Deportivo, Lyon’u Türkiye’de zor bir maçın bekleyeceğini kaydederek, “Lyon, geri dönmeyi başardı ancak Türkiye’deki maçta acı çekecek” görüşünü belirtti. Hollanda’dan Voetbal International, “Lyon sadece 2 dakikada maçı bitirmeyi başardı” yorumuyla geceyi sundu. UEFA.com da resmi sitesinden, “Lyon 2 dakikada 2 hatalı golle Beşiktaş’ın önüne geçmeyi başardı” ifadeleriyle maçın tanımını yaptı.

Skorer

Etiketler: Lyon   BEŞİKTAŞ   Basın   Avrupa   Uefa   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki