Aziz Yıldırım ve Fikret Orman Hakkında Flaş Açıklama

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Fikret Orman ve Aziz Yıldırım arasında soğukluk olabileceğini, ancak Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yle kırgın olamayacağını söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:22 Mart 2017, Çarşamba

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ürkmezgil, "Aziz Yıldırım'ın Fikret Orman'la biraraya gelmek istemediği şeklinde bir şey duymadım. Ben öyle bir olay düşünmüyorum. Zaten kalabalıktı. Olmuşsa da ben görmedim. Net bir görüntü yoktu. Başkandan da öyle bir şey duymadım. İki başkan arasında iki camia ile ilgili bir uzaklık söz konusu. Fenerbahçe ile Beşiktaş Türk sporunun en güzide kulüpleridir. Sıkıntının ötesinde uzaklaşma söz konusu olabilir" dedi.  

LYON DEPLASMAN OLUR MU? 

Lyon maçına yönelik bilet talebi konusunda ise deneyimli yönetici, "Biz seyircimizden güç alan bir camiayız. Bu sene her maçtan sonra onlara minnet duygularımı iletiyorum. ortalıkta bol tribünleri görürken bizim stadımızın dolması bizi mutlu ediyor. Son ana kadar desteği bırakmıyorlar. Seyircimize çok teşekkür ediyoruz. 'Lyon, Beşiktaş'a deplasman olmaz' söylemi gerçekçi olmaz. Ama Beşiktaş'ın deplasmanla ilgili bir endişesi yok. O kadar alışkın ki Beşiktaş 3 yıl boyunca deplasmanda oynadı" şeklinde konuştu.  
 
ABOUBAKAR İÇİN YÖNETMELİK UYGULANIR 

Ahmet Ürkmezgil, "Oradan gelecek rapora göre yönetim değerlendirecektir. Aboubakarın sarı kartı gereksiz gördüğü hem fikir. Gereği yapılacaktır. Şahsi fikrim her şeyden önce biz Beşiktaşlıyız. Ben bu konuda Aboubakarın çok agresif çok problem çıkartan oyuncular arasında görmüyorum. Maçın temposuyla yapmış olduğu kartlık hareketlerdir bunlar. Herkesin görüşü farklıdır. Bu konuda da başkanımız ve yönetim kurulumuzun bakışı önemlidir" dedi.  
 
DEMBA BA, CANER VE ERSAN LYON MAÇI İÇİN UEFA LİSTESİNE DAHİL EDİLECEK Mİ? 

Ürkmezgil, sakatlık sorunu yaşayan Demba Ba, Caner ve Ersan için ise "Olabilir tabi ki şu anda da her an kadroya girebilecek durumdalar. Onlara ihtiyaç duyarsa hocamız tabii ki neden almasın" dedi. 

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki