Babel'den Avrupa'ya Tokat Gibi Yanıt

Ryan Babel, "Türkiye'de yaşananlar seni korkutuyor mu" sorusuna tokat gibi bir yanıt verdi.
Haberin yayılanma tarihi:26 Aralık 2016, Pazartesi

Babel, Hollanda basınının Türkiye'de yaşanan terör saldırılarıyla ilgili sorusuna net cevap verdi: "Korkmuyorum, çünkü bu tip olaylar dünyanın her yerinde oluyor..."

Babel'in Beşiktaş'la anlaşması Hollanda basınında da geniş yankı uyandırdı. Ülke medyasına konuşan Babel, Türkiye'de yeni bir maceraya atılacağını söyledi.

Hollandalı yıldız, "Türkiye'de yaşanan terör saldırıları seni endişelendirmiyor mu?" şeklinde soru üzerine şunları söyledi:

"AVRUPA YANLIŞ YAPIYOR"

"Kesinlikle hayır... Korkmuyorum, çünkü terör saldırıları dünyanın her yerinde oluyor. Paris, Nice ve son olarak Berlin'de yaşananlar ortada. Bence Avrupa, bu konuda yanlış bir yaklaşım içinde.".

"TÜRKİYE'NİN AVRUPA'DAN EKSİĞİ YOK, FAZLASI VAR"

"Ben Türkiye'yi çok iyi tanıyorum. Herhangi bir Avrupa ülkesinden farkı yok. Hatta bazı artılara sahip. Özellikle insanları çok sıcak. Ve güvenlik, Avrupa'daki herhangi bir ülke kadar sorun."

Deportivo'da 3.5 ay forma giydikten sonra önceki akşam oynanan Betis maçının ardından İspanyol ekibine veda eden Hollandalı yıldız İstanbul'a geldi. 

Siyah-Beyazlı yönetimin uzun uğraşlar sonucunda ikna etmeyi başardığı Ryan Babel'in, bu sezonun sonuna kadar 850 bin euro ücret alacağı belirtildi. Beşiktaş'a 2.5 yıllık imza atacak olan Babel, önümüzdeki yıllar için de senelik 1 milyon 750 bin euro kazanacak. Hafta başında resmi sözleşmeye imza atacak olan Hollandalı futbolcunun istediği 1 milyon euro'luk imza parası talebinin ise, Beşiktaş yönetimi tarafından kabul edilmediği öğrenildi. Yönetimin ayrıca Babel'e maç başı ödemesinde de yapılmayacağı iddia edildi..

Takvim

Etiketler: Babel   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki