Bakan Kılıç "Olay Çıkaranları Tespit Ettik"

Maç öncesi yaşanan tatsız olaylar hakkında konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç yaşananların kendisini çok üzdüğünü söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:14 Ağustos 2016, Pazar

Kılıç şöyle konuştu:

"Maç öncesi holiganizm boy gösterdi. Ancak şunu söyleyebilirim ki, olay çıkaranları tespit ettik. Bunlar en ağır şekilde cezalandırılacak. Taşkınlık yapanların kimlikleri belli oldu. Bu sezon kargaşaya ve kavgaya izin vermeyeceğiz. Tribünlerde kardeşlik olsun istiyoruz."

BAKAN KILIÇ DA TAKİP ETTİ

Beşiktaş-Galatasaray'ın karşılaştığı Turkcell Süper Kupa'yı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da izledi. Karşılaşmayı izlemek için Konya Büyükşehir Belediye Stadı'na gelen Kılıç, taraftarları selamladı veya maçı protokol tribününden takip etti. Ayrıca TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve G.Saray Başkanı Dursun Özbek maçı takip etti.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki