Balotelli İçin Kritik Toplantı!

Forvet transferinde Mario Balotelli, Ze Luis ve Haris Seferovic gibi deneyimli isimleri listesine alan Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile golcü tercihi hakkında kritik bir toplantı gerçekleştirecek...
Haberin yayılanma tarihi:11 Ağustos 2020, Salı

Sergen Yalçın’ın Balotelli’nin son dönemdeki olumsuz performansı nedeniyle bu transferin riskli olduğunu düşündüğü öğrenildi.

Siyah-Beyazlılarda golcü konusunda son sözü Yalçın’ın söyleyeceği ifade edildi. Deneyimli hocanın, Balotelli yerine Porto forması giyen Ze Luis ve Benfica’da top koşturan Seferovic’e daha sıcak baktığı ifade edildi.  Henüz forvet konusunda kesin kararını vermeyen ve yönetimle bu konuyu tüm detaylarıyla konuşan Siyah-Beyazlı hocanın, yıldız isim yerine takım oyunu oynamayı seven forvetleri kadrosunda görmek istediği kaydedildi.

YANIT BEKLENİYOR

Beşiktaş'lılı yöneticilerin, Ze Luis ve Seferovic’e öncelik verilmesini isteyen Sergen Yalçın’a, “Bu oyuncular için kiralama teklifinde bulunduk, Portekiz’den cevap bekliyoruz. Gelecek yanıta göre hareket edeceğiz” dedikleri aktarıldı.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki