BAŞKAN ÇEBİ ''HELALLİK'' İSTEDİ!

Beşiktaş'ın geleneksel bayramlaşma töreninde konuşan Ahmet Nur Çebi, herkesten haklarını helal etmelerini istedi...
Haberin yayılanma tarihi:09 Temmuz 2022, Cumartesi

YÜKSEK KATILIM

Beşiktaş Kulübünün geleneksel bayramlaşma töreni Beşiktaş Vodafone Park Stadı'ndaki Divan White Paper Salonu'nda gerçekleştirildi. Ev sahipliğini Beşiktaş Kulübü Başkanının yaptığı törene, kulüp yöneticileri, eski yöneticiler, kulüp üyeleri, taraftarlar ve sporcular katıldı.

'VATAN MİLLET BEŞİKTAŞ VAR OLSUN'

Gelecek yılın Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı ve Beşiktaş'ın da 120. yılı olduğuna işaret eden Çebi, "Dolayısıyla başarılı olmak istiyoruz. Birlik beraberlik içinde, mutluluk içerisinde, Allah inşallah nice 120 seneleri Beşiktaş'a ve Türkiye Cumhuriyeti'nin devamlılığını inşallah bizlere, torunlarımıza, çocuklarımıza görmeyi nasip eder. Vatanımız, milletimiz ve Beşiktaş'ımız var olsun. Hayırlı bayramlar diliyorum" dedi.

BAŞKAN HAKKINI HELAL ETTİ HELALLİK İSTEDİ!

Allah bize inşallah birlik ve beraberlik içinde olmayı nasip etsin. Bu sene, onun başlangıcı olsun inşallah. Bayramlar genelde dargınlıkların son bulduğu günler olarak örf adetlerimizde, inançlarımızda yer alır. Herkesin, bütün Beşiktaşlıların bana olan kırgınlıkları varsa, küslükleri varsa, beni affetmelerini ve hoşgörüyle yaklaşmalarını diliyorum hepsinden. Benim de olanlar varsa, ben de onlara hakkımı, hukukumu helal ettim. Bu bayramlaşmayı müsaadenizle bütün Beşiktaşlılarla bir helalleşme olarak yapmak istiyorum. Burada olanlarla da olmayanlarla da. İfade etmek istiyorum, bir çok arkadaşım burada, eski yöneticilerim var, çok sevindim onları burada gördüğüm için. Tanıdığım dostlarım, yakınlarım var. Telefonda mesajlaştığım, görüştüğüm, maalesef hiç görmediğim ama ilk defa burada gördüğüm arkadaşlarım var. Çok değişik bir duyguymuş. 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki