BAŞKAN ÇEBİ ŞENOL GÜNEŞ İÇİN DESTEK İSTEDİ!

Yeni sezon hazırlıkları devam eden Beşiktaş hoca arayışlarını sürdürüyor....
Haberin yayılanma tarihi:17 Mart 2022, Perşembe

Listenin İlk Sırasındaki İsim Şenol Güneş

Başkan Ahmet Nur Çebi, tecrübeli teknik adamı işaret ederek yöneticilerden destek istedi. Siyah-beyazlıların Avrupa, Süper Lig ve Türkiye Kupası'ndaki hedeflerinin ortadan kalkmasından sonra Önder Karaveli'nin gelecek sezon da takımın başında olma ihtimali de yok denecek kadar azaldı.

NABIZ YOKLADI

Beşiktaş yönetiminde, G,Saray ile oynana derbi maçından sonra iki kez teknik direktör konusunda yerli ve yabancı adaylarla ilgili görüş alışverişi yapıldı. Yöneticilerin tek tek fikirlerini paylaştığı toplantıda Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bir kez daha Şenol Güneş'in adını zikrederek yöneticilerine düşüncelerini sordu. Başkan'ın bu sorusu üzerine yöneticilerden bazıları Güneş ismine sıcak bakarken, bir kısmı ise yabancı hocada ısrarcı oldu.

YOLLAR KESİŞECEK

Başkan Çebi'nin bu gelişme üzerine yönetici arkadaşlarına, "Yeni sezonda yeni teknik adama ihtiyacımız olduğu bir gerçek. Türkiye'ye bilen, takımı tanıyan ve tecrübeli bir isim olarak Şenol Güneş ismini listenin ilk sırasında düşünmemizden doğal bir durum yok. Sizlerin de onaylaması durumunda başarılı hocayla yeniden çalışabiliriz" fikrini sundu. Bu arada Şenol Güneş'in, Beşiktaş'tan gelecek bir teklife sıcak bakacağı ve yolların yeniden kesişeceği ifade edildi.

BAŞKAN AHMET NUR ÇEBi, MAYIS AYINI MI BEKLiYOR?

Beşiktaş camiasında, mevcut yönetimin Şenol Güneş ile prensip anlaşmasına vardığı ancak resmi açıklamanın mayıs ayındaki seçim sonrasında yapılacağı iddiaları yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Kongrede yine aday olacak olan Başkan Ahmet Nur Çebi'nin seçimi kazanmasının ardından Şenol Güneş'i açıklayacağı iddia edildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki