Bedeva Charles Kabore!

Teknik direktör arayışlarının yanında yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için de çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ön libero için tecrübeli bir isimde sona yaklaştı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Mayıs 2019, Cuma

Kartal Fenerbahçe İle Kıyasıya Bir Yarışa Giriyor

Süper Lig'de şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi trenini son haftalarda kaçıran Beşiktaş'ta yeni sezonda kadroda büyük revizyon kapıda.

Şenol Güneş'in A Milli Takım'a gidecek olmasından dolayı, teknik direktör arayışlarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, transfer konusunda ise düğmeye erken bastı.

UEFA kıskacından kurtulsa da bütçe konusunda ayağını yorganına göre uzatması gereken Kartal, bu nedenle fırsat transferleri için pusuda bekliyor. Trabzonspor maçında forma giyen ve sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayan Atiba ile devam edecek olan siyah-beyazlılar, İngiltere'den talipleri olan Gary Medel'i ise satış listesine koyacak.

36 yaşındaki Atiba'nın uzun periyotta aksama ihtimalini de göz önünde bulunduran transfer komitesi, aradığı ön liberoyu ise Rusya'da buldu.

Rusya Ligi ekiplerinden Krasnodar forması giyen Charles Kabore'yi bir süredir takip eden kurmaylar, takımıyla sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan 31 yaşındaki futbolcu için temaslarını sıklaştırdı. Devre arasında da gündeme gelen tecrübeli futbolcuyu, kulübü bırakmamıştı.

Kabore'yi uygun bir imza parasıyla kadroya dahil etmek isteyen Beşiktaş'ın Burkina Fasolu futbolcudan ilk görüşmelerde olumlu yanıt aldığı ifade edildi.

BRAHIMI İÇİN EZELİ SAVAŞ!

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 2017-18 sezonunda Porto ile aynı grupta bulunduğu dönemde de gündeme gelen Yacine Brahimi aşkı yeniden alevlendi.

Geçtiğimiz günlerde sözleşmesinin bittiği Porto'ya veda eden Cezayirli futbolcu için Siyah-Beyazlılar menajerler aracılığı ile temas kurdu.

Başkan Fikret Orman'ın çok beğendiği 29 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlayarak bu sezon verimsiz bir görüntü sergileyen kanatlarını hareketlendirmek isteyen Siyah-Beyazlıların bu transferdeki rakiplerinden birisi de ezeli rakibi Fenerbahçe.

Yeni teknik direktörünü önümüzdeki hafta duyurması beklenen Siyah-Beyazlıların Brahimi konusunda önümüzdeki günlerde resmi adım atması bekleniyor.

Bu sezon Porto'da 48 maça çıkan Brahimi, 13 gol ve 9 asistlik katkı sundu.

Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki