"Bekle Bizi Devler Ligi"

Kara Kartal’ın 2 yıldızı Jose Sosa ve Tolga Zengin, Süper Lig’de kalan 5 hafta öncesinde yaptıkları açıklamalarla camiaya umut dağıttı.
Haberin yayılanma tarihi:19 Nisan 2016, Salı

İlk olarak bu sezon çıktığı 26 maçta 6 gol ve 10 asistlik performans sergileyerek asist krallığında zirvede yer alan Jose Sosa,  takımın başarısı üzerine odaklı olduğunu belirterek, “Başta ben olmak üzere kimse bireysel başarıları düşünmüyor. Herkes takımın şampiyonluğuna odaklı durumda. Önce şampiyon olup ardından da gelecek sezon, dünyanın en çok izlenen ligi olan Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Taraftara mesaj var

Kalan 5 maçlık süreç öncesinde taraftara da mesaj gönderen Arjantinli, “Bu kritik dönemde arkamızda hissedeceğimiz destek bizi hem şampiyonluğa hem de Devler Ligi’ne taşıyacak. Kalan dönemde rakip ayrımı yapmadan kupaya ulaşacağız” dedi.

‘Transferi düşünen yok’

Siyah-Beyazlılar’ın kaptanı Tolga Zengin ise Vodafone Arena’nın açılışının takımı oldukça ateşlediğini söyledi. İlk olarak takımla sözleşme yenileme görüşmelerine değinen Tolga, “Şu an için imza yok. Ancak o noktada da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum” dedi. Tolga, sözlerinin devamında ise, “Vodafone Arena herkesi çok etkiledi. Herkes bu sezon şampiyonluğu ve gelecek sezon da Şampiyonlar Ligi’nde böyle bir atmosferde mücadeleyi düşünüyor. Ben hiçbir takım arkadaşımın transferi için kafa yorduğunu sanmıyorum” diye konuştu.

‘Bu takımda kopma olmaz’

32 yaşındaki eldiven tek yürek olarak şampiyonluğa kilitlendiklerini belirterek, “Kolay kolay bu takımdan ciddi kopmaların yaşanacağını düşünmüyorum. Zaten gerçekten de herkesin aklında şu an sadece kalan maçlar ve sezon sonunda yaşanacak büyük mutluluk var. Bunun dışındaki birşeyle ilgilenmiyoruz” yorumunda bulundu.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki