'BENİ 39 DERECE ATEŞLE SAHAYA ÇIKARDILAR!'

Beşiktaş - Viktorya Plzen hazırlık maçına damga vuran Serdar Saatçı olayına dair oyuncu cephesinden flaş bir açıklama geldi...
Haberin yayılanma tarihi:13 Temmuz 2022, Çarşamba

Serdar Saatçı Oyundan Alınmış Hocasının Bu Kararına Soyunma Odasının Kapısını Tekmeleyerek Tepki Göstermişti

Olay sonrası Beşiktaş Kulübü'nden yapılan resmi açıklamada Saatçı'nın kadro dışı bırakılarak İstanbul'a dönerek çalışmalarına Nevzat Demir Tesisleri'nde devam edeceği bildirildi. Serdar Saatçı’nın maç içinde arkasına adam kaçırdığı için kendisini uyaran İsmael’i dikkate almadığı ve sahadan çıktıktan sonra soyunma odasının kapısını tekmelediği için kadro dışı kaldığı iddia edilirken, genç futbolcu olayla ilgili Hürriyet’e şu açıklamayı yaptı. “Maçtan 39 derece ateşim vardı. Buna rağmen oynatıldım. Tabii hasta olduğum için iyi oynayamadım. Soyunma odasında şanssızlığıma öfkelendiğim için aynaya vurdum. Olay bundan ibaret.”

Ismael Serdar'ı Neden Oyundan Aldı?

Rakibin defans arkasına attığı toplarda Teknik Direktör Valerien Ismael'in direktiflerini uygulayamayan Serdar, hocadan 3 kez uyarı aldı. Tüm bu uyarılara rağmen dördüncü kez aynı hatayı yapan Serdar, 82. dakikada oyundan alındı.  Genç oyuncunun agresif tavırlarının sürmesi ve oyundan alındıktan sonra kapıları tekmelemesi üzerine kadro dışı kararının alındığı öğrenildi.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki