'BERABERLİK HARİKA!'

Güntekin ONAY yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Eylül 2023, Cuma

KARTAL ZORLANDI;

Beşiktaş 90 dakika boyunca hücumda etkisiz, savunmada da özellikle kanatlarda çok açık veren bir görüntüdeydi. İyi baskı yapan ve top ayağındayken de son derece hareketli bir rakibe karşı Beşiktaş’ın çok zorlandığını gördük. Kaleci Mert Günok ve rakip forvetlerin beceriksizliği sayesinde son bölüme kadar skoru koruduk.

GOLE KADAR ŞANSLIYDIK

Orta alandan hücuma geçişlerde ciddi bir bağlantı sorunu vardı ve Vincent Aboubakar’ın yanına kimseyi sokamadık. Özellikle Jackson Muleka hangi kanatta oynarsa kenarlarda çok açık verdik. Şenol Güneş de değişiklikleri tedbir amaçlı yaptı. 77. dakikada gelen Brugge golüne kadar açıkçası çok şanslıydık. 1-0’dan sonra 84. dakikada Cenk Tosun ve Alex Oxlade-Chamberlain ile ofansif hamleler geldi ve Aboubakar’ın harika asistini Cenk Tosun klas bir şekilde bitirdi.

Açıkçası Beşiktaş, savunmada da hücumda da beklenenin çok altında bir performans ortaya koydu. Kaleci Mert Günok, 2 kez direk ve 1 kez de Eric Bailly gole izin vermedi. Bu kadar az pozisyon bulduğumuz ve kalemizde sürekli tehlike yaşadığımız böylesine bir karşılaşmadan alınan 1 puan harika.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki