BEŞİKTAŞ ALT YAPILARDA BÜYÜK ZARAR!

BJK Başkanı Ahmet Nur ÇEBİ ve eski yönetim kurulu üyesi Fırat FİDAN’ın konuşmalarında ‘Dünya Standartlarını Yakalayacağız’ diye lanse ettiği BJK Spor Okulları ve Alt yapı çalışmalarını mercek altına aldık…
Haberin yayılanma tarihi:06 Haziran 2022, Pazartesi

MADEM Kİ ALT YAPI BAŞARILI YÖNETİCİ NEDEN LİSTE DIŞINDA KALDI?

2. Kez Başkan seçilen Ahmet Nur ÇEBİ, listesinde alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Fırat FİDAN’a yer vermedi. Kapalı kapılar ardında, genç idarecinin Futbol A.Ş.’de görev alacağı yüksek sesle konuşuluyor. BJK’nın 1 numarası madem alt yapı çalışmalarını başarılı buluyordu, neden FİDAN’ı liste dışında bırakarak pekte etkin olmayan A.Ş. görevinde düşünüyor?

ALT YAPI VE SPOR OKULLARI ÖZELLEŞTİRİLDİ

Daha önce yazı ve özel haberlerimizde defalarca sorduk. Bir türlü cevaplanmayan konularda, sorularımıza devam ediyoruz.

- Alt yapı spor okulları özelleştirildi mi?

- Yönetim kurulu üyesi Fırat FİDAN’ın kurduğu komiteye devredildi mi?

- Mali şartlar ve detayları nelerdir?

Gibi sorular aylardır cevapsız kaldı. Beşiktaş’ın geleceği için stratejik önem taşıyan spor okullarının durumu ile ilgili, tek satır bile açıklamanın yapılmamasının nedenleri merak konusu?

BÜYÜK ZARAR

BJK Mali kongresinde yayınlanan resmi rapor, alt yapı ve spor okullarında ki son durum hakkında tüm gerçekleri ortaya koyar nitelikte. Hocaların çok az maaşlarla kıt kanat geçinmeye çalıştığı, profesyonellerinin 30 Bin TL ve üzeri hatırı sayılır ücretler kazandığı sistem içerisinde kulübün zararı yaklaşık 17 MİLYON TL.

İŞTE O RAPOR;

Başarılı diye algı oluşturulan ancak yönetim listesinde yer almayan Fırat FİDAN ve ekibinin, Alt yapı ve spor okullarının sahibi kulüp mü kişiler mi sorularının cevaplarını aramaya devam edeceğiz? Sonuç olarak kulübün büyük zarar içerinde olduğunu, rakamlar resmi raporlar da açık şekilde gösteriyor. Kadın futbol takımı giderlerinin büyük kısmı sponsor firmanın karşılamasına rağmen…

GELİRLER;                   5 MİLYON 926 BİN 982 TL.

GİDERLER;                 22 MİLYON 821 BİN 974 TL.

ORTALAMA ZARAR; 17 MİLYON TL.

Duyduk Mu? Özel Haber

     Hakan ÖNCÜL.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki