Beşiktaş Ankara’ya Taşınıyor

İstanbul'da tribünlerin boş kalması üzerine harekete geçen yönetim, futbolcuların isteği üzerine kalan iç saha maçlarını Ankara'da oynamaya karar verdi.
Haberin yayılanma tarihi:09 Nisan 2015, Perşembe

İstanbul Başakşehir karşılaşmasında neredeyse boş tribünlere oynaya Beşiktaş’ta futbolcular çok ilginç bir istekle teknik direktör Slaven Bilic’in kapısını çaldı.

Siyah-beyazlı oyuncular, kalan iç saha maçlarını Ankara’da oynamak istediklerini Bilic’e ilettiler. Traftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten Beşiktaşlı futbolcular, “İstanbul’da boş tribünlere oynuyoruz. Ankara’daki maçlarda oluşan atmosfer ortada… Başkent’te devam edersek şampiyonluk yarışında söz sahibi oluruz” dediler.

Bu görüşmenin ardından Bilic, hemen Başkan Fikret Orman ile bir görüşme yaptı ve talebi yönetime iletti. Siyah-beyazlı idareciler de Başakşehir ile yapılan iki maçlık sözleşmenin feshedilmesi adına düğmeye bastı.

Kardemir Karabükspor yönetimi Ankara’da oynamaya sıcak bakmasa da, Olimpiyat Stadyumu’nun geniş çaplı bir bakıma alınması sebebiyle rota zorunlu olarak Osmanlı Stadı’na çevrilmiş oldu. 

Beşiktaş bu sezon Ankara’da oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldı.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   Ankara   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki